13.09.2019  |  EL  |  Belysning

Bæredygtighedsfestival kalder for 5. år i træk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aalborg Bæredygtighedsfestival er vokset stødt igennem årene, og vi er glade for at være med for nu 5. år i træk, hvor vi sammen med resten af byen hylder grøn tankegang, klimavenlige idéer og bæredygtig udvikling.

Tidligere i år skiftede vi navn, trak i de royalblå eco-farver og blev en del af en større spiller på LED-markedet, men tiltrods for det nye kapital i bogen er det stadig samme grønne, bæredygtige fokus, der sætter rammerne og præger virksomheden i dag.

Med store visioner medfølger mange prøvelser, men for Ecobility er det vigtigste at tage ansvar for egen eksistens. Vi har alle dage ville gøre en forskel for virksomheders klimaaftryk med energirigtig belysning og igennem vidensdeling og innovativ teknologi, på tværs af brancher, være med til at inspirere hinanden i erhvervslivet. Aalborg Bæredygtighedsfestival er et berigende initiativ for både erhvervsdrivende såvel private borgere, der gerne vil følge med i, hvad der rør på sig af grønne idéer og selv finde inspiration til egen drift og hverdag.

For os, er det selvsagt, at energi og bæredygtighed går hånd i hånd, og det glæder vi os til at bringe i øjenhøjde for de besøgende, der ligger vejen forbi Aalborg midtby i næste weekend. For nu 5. år i træk står vi klar på vores stand, hvor du kan finde os fredag eftermiddag og lørdag 14. september fra kl. 9 – 17.

Sving forbi vores stand på hjørnet af Utzon parken lige ved siden af Utzon Centret, kig efter de Eco-blå farver og kom ned til en hyggelig energieffektiv snak i forhåbentlig et smukt septembervejr.

Lad os inspirere hinanden – sammen gør vi en forskel.

Mere fra eco2LIGHT

eco2LIGHT

www.eco2light.dk

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhedFra CO2light til eco2LIGHT: Vi havde 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og vi fortsætter stadig den spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi er repræsenteret i hele Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland).eco2LIGHT leverer og rådgiver om de bedste LED produkter til alle formål og typer proje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere