13.08.2019  |  EL  |  Belysning

Cirkulær økonomi og bæredygtig belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med fornyet energi er vi igen i fuld LED-fokus her efter ferien. Vi nåede dog i mål med en række nye halprojekter, hvor lyset skulle installeres inden skolestart og endnu engang kan vi takke de dygtige installatørpartnere, der har stået for monteringen.

Nye Ecobility kataloger 2019 (sommer/efterårs udgave) og trykte eksemplarer af NBEN's fagmagasin "Det cirkulære Nordjylland" er lige landet på matriklen.

"Vores verden er bæredygtig belysning": Som innovativ LED-grossist tilbyder vi nogle af markedets bedste, mest gennemtestede og langtidsholdbare produkter, der samtidig skal være nemme og effektive at installere. Her findes de nyeste udgaver af blandt andet paneler, sportsarmaturer, LED-rør, RGB-strips, Flood lights, downlight, line light samt et par spændende nyheder.

Det nye katalog kan også hentes digitalt på vores hjemmeside www.ecobility-nordic.dk. I nærværende online mappe findes en oversigt over alle kataloger, herunder vores samarbejdspartnere, så det samlede sortiment er meget bredt og tidsrigtigt i forhold til installatørernes behov og arbejdsopgaver.

Mere fra Ecobility Nordic A/S

Ecobility Nordic A/S

www.ecobility-nordic.dk

Grøn tankegang - bæredygtige LED-løsninger. I vores nu 10-årige levetid har vi været på en til tider udfordrende men utrolig spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi er repræsenteret i hele Danmark. (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark og Sjælland) De senere år har vi haft ambitioner om a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere