09.04.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Det bliver nemmere at isolere

Øland indgår ny aftale med verdens største producent af isoleringsprodukter i gummi. Og det kommer til at gavne danske installatører, der får nemmere ved at opfylde krav til isolering.

Øland, der leverer ventilationsprodukter, bliver nu eneforhandler af de førende produkter fra isoleringsproducenten L’Isolante K-Flex. Og det vil gøre arbejdet nemmere for danske montører, da produkterne er mere præcise.

”Regnestykket bliver meget nemmere nu. K-FLEX produkterne arbejder i absolutte millimeter, hvilket gør det væsentligt lettere at udregne en flerlagsløsning, der både isolerer for kondens og energi,” forklarer salgschef for isolering i Øland, Jørn Smith.

Den nye aftale vil ikke kun gøre installatørens arbejde enklere, men det giver også mulighed for at isolere bedre og tættere.

Læs også: Ny app gør det nemt at holde øje med varme- og køleforbruget

”Det har hidtil været en kompliceret sag for installatørerne at beregne den korrekte isoleringstykkelse, fordi de kun har haft adgang til isoleringsprodukter med de gamle klasseinddelinger. Men med de nye krav til energiisolering, skal man beregne isoleringstykkelsen meget præcist, og her kommer klasseinddelingerne til kort,” uddyber Jørn Smith.

Aftalen kickstarter høje ambitioner for fremtiden
De gamle isoleringsprodukter, også bedre kendt som klasseinddelinger, udfases nu for i stedet at blive erstattet af K-Flex modellen.

Og ifølge Øland er aftalen med til at styrke firmaets position på markedet for teknisk isolering.

”Vores ambition er klart at blive den førende leverandør i Danmark inden for teknisk isolering. Med K-FLEX tager vi et vigtigt skridt med produkter og løsninger, som lever op til nutidens standarder og samtidig forenkler installatørens arbejde,” siger Jørn Smith.

Siden Øland for seks år siden overtog Kaimann, har virksomheden oplevet en vækst på over 500 procent. Med det nye samarbejde håber man at kunne fortsætte denne udvikling.

Læs også: Tag indeklimaet seriøst

Næste skridt er udviklingen af et program, der skal gøre det nemt at beregne den korrekte isoleringstykkelse i forhold til den nye standard, DS452.3. Og planen er, at programmet inden længe bliver tilgængeligt på Ølands hjemmeside.

- EST

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere