06.02.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Energieffektiv LED-løsning i NCI og Svømmeland

Indhold fra partner Hvad er dette?

To halprojekter er aldrig ens, men ligegyldig haltype og beskaffenhed, kan man altid nyde godt af de mange store fordele ved LED-belysning. Det har kulturhuset NCI i Nørresundby efterhånden erfaret med en samlet LED-løsning de seneste mange år.

Årlig elbesparelse på 60 %

Nørresundby Idrætscenter, Svømmelandet og øvrige indendørsområder fik LED-belysning tilbage i 2013,og det har været en rigtig fornuftig beslutning, hvis man spørger Centerdirektør, Lars Dam Møller. Sidste år valgte NCI at optimere løsningen yderligere med smart trådløs Casambi-styring i begge haller, hvilket har givet meget mere kontrol med lyset og langt flere muligheder.

Med lys godkendt til TV-transmission i hal 1, hvor der nu spilles liga håndbold, samt avanceret lysstyring på hver lampe i hal 2 er begge haller i dag ‘multihaller’, der benyttes til alt lige fra opvisning, diverse sportsgrene, afvikling af vigtige kampe og forskellige former for firmaarrangementer og fester. Uanset aktivitet er det vigtigt at have et godt lys – både for badegæster, udøvere, dommere og publikum.

GRØN valuta og bedre lys - for alle

Det behøver ikke at være kompliceret og koste mange penge at få professionelt lys i en idræts- eller svømmehal. CO2LIGHT er eksperter i professionel belysning til sports- og svømmehaller med godt 200 lysoptimerede haller landet over. Installationen lader vi elektrikerne om, så vi kan holde fokus på kvalitetsprodukter, teknisk support/energi-beregninger, professionel rådgivning og LED-finansiering.

Udover at have to moderne multihaller, der i den grad har fået et miljøgrønt stempel, har Nørresundby Idrætscenter og Svømmeland reduceret det årlige elforbrug med hele 60 %, og det er målt på data, før idrætscentret fik smart lysstyring i hallerne i 2018.

Siden lysoptimeringen i 2013 har NCI samlet set sparet over 870.000 kr. på elregningen, der er ingen bøvl med service/vedligehold, da produkterne bare virker og holder (+ 50.000 brændetimer), og centret blev dengang fuldt finansieret via. vores ESCO Light Service aftale.

Ingen tryl - kun sund og GRØN fornuft.

“Vi er meget tilfredse med den samlede LED-løsning, der er mange flere muligheder med lyset, brugerne af hallerne er glade, og vi har længe sparet stort på både økonomi og elforbrug.” - Centerdirektør Lars Dam Møller

Mere fra Ecobility Nordic A/S

Ecobility Nordic A/S

www.ecobility-nordic.dk

Grøn tankegang - bæredygtige LED-løsninger. I vores nu 10-årige levetid har vi været på en til tider udfordrende men utrolig spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi er repræsenteret i hele Danmark. (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark og Sjælland) De senere år har vi haft ambitioner om a…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere