31.01.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: Energieffektivt sundt indeklima

Indhold fra partner Hvad er dette?

Boligselskabet Birkebo er i gang med en omfattende totalrenovering af Byager Vænge i Birkerød, der skal gøre de 126 familie- og ungdomsboliger tidssvarende og energieffektive med et sundt indeklima.

Klyngehusene på Byager Vænge i Birkerød blev opført i 1970’erne og ud over, at tidens tand har sat sit præg på boligerne, har der været problemer med skimmelsvamp og bygningsfejl. Derfor satte Boligselskabet Birkebo i 2017 gang i en totalrenovering, der skal optimere boligerne og sikre, at de lever op til nutidens indeklima- og energikrav. 

Energioptimering og varmegenvinding stårhøjtpåprioriteringslisten,ogInVen- tilate blev udvalgt til at levere ventilation til de 126 ungdoms- og familieboliger.

Vores ventilationssystem MicroVent udmærker sig ved at have et meget lavt energiforbrug og en høj varmegenvin- ding på 92 pct. Desuden indbygges ventilationen i facaden, så den overhovedet ikke optager plads i boligen, forklarer Kim Friis Vedøe, salgschef hos InVentilate. MicroVent er samtidig yderst lydsvag og har specialudviklede indblæsnings- riste, sommodvirkertrækogsikreren høj brugerkomfort.

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere