09.10.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Granparken i Ebeltoft vokser op igen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Aalsrode Tømrerfirma A/S er i fuld gang med en omfattende renovering af Granparken i Ebeltoft. Når beboerne flytter tilbage, kan de glæde sig over et sundt og behageligt indeklima. Det sørger MicroVent for.

Efter 30 år var de 55 almene boliger i Granparken efterhånden i så dårlig stand, at boligselskabet djursBO besluttede sig for at gennemføre en større renovering. Ny facadebeklædning, nye døre og vinduer og et bedre indeklima leveret af MicroVent var på tegnebrættet.

Men da Aalsrode Tømrerfirma A/S gik i gang med opgaven, viste det sig, at der var brug for en endnu mere gennemgribende renovering, end det var tænkt fra starten.

- Det har til gengæld givet os de bedste muligheder for at lave fremtidssikrede og energivenlige løsninger, fortæller byggeleder Maja Schmidt fra Aalsrode Tømrerfirma A/S.

Plug and play-ventilation

Ventilation i privatboliger er et krav ifølge BR18 og BR20, og i Granparken bliver det fremover MicroVent, der sørger for et sundt og behageligt indeklima. De rørløse ventilationsenheder optager ingen plads i boligerne, og er nemme at installere i de lette facader. Samtidig har MicroVent et meget lavet energiforbrug og er derfor en energibesparende og klimavenlig ventilationsløsning.

- For at gøre installationen så enkel som overhovedet muligt, leverer vi MicroVent kablet, så håndværkerne på pladsen blot skal montere og tilkoble. Det bliver ikke nemmere, siger Kim Friis Vedøe, salgschef hos Inventilate, der udvikler og leverer MicroVent.

Imens renoveringen af Granparken står på, er beboerne genhuset. Første etape forventes færdig i november 2018, så de første beboere kan rykke ind i deres nye hjem i løbet af december.

I alt består projektet af fem etaper, og hele Granparken forventes at være færdigrenoveret i starten af 2020.

Samarbejdspartner - Aalsrode Tømrerfirma A/S

InVentilate samarbejder med Aalsrode Tømrerfirma A/S, som løser alle typer tømreropgaver fra nybyg til renovering og ombygning for både private, erhverv og det offentlige.

Aalsrode Tømrerfirme A/S varetager desuden opgaver inden for totalentreprise, hoveedntreprise og fagentreprise.

Se mere på AAT.dk

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere