29.07.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

InVentilate installerer ventilation til Marel i Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Marel valgte ny ventilation til sit domicil i Aarhus, faldt valget på MicroVent, fordi systemet kan forbedre indeklimaet uden at skæmme den flotte facade.

En klar forbedring af indeklimaet var i fokus, da Marel renoverede sit kontordomicil i Aarhus. I forhold til ventilation var der dog flere udfordringer:

Systemet skulle give høj brugerkomfort i både store rum og små enkeltmandskontorer – og installationen måtte ikke skæmme bygningens flotte glasfacade.
InVentilate blev valgt som leverandør pga. sin erfaring med netop renovering.

Desuden installeres InVentilates ventilationssystem MicroVent direkte i facaden uden at være synlig udefra og uden at optage plads i lokalerne.

“MicroVent-enheder fås i flere størrelser, som gør systemet meget fleksibelt at dimensionere og dermed velegnet til lokaler af alle størrelser og med både stort og lille behov for ventilation,” siger Kim Friis Vedøe fra InVentilate.

Hos Marel er man glade for resultatet:
“Indeklimaet er blevet markant bedre. Det har krævet justeringer og udskiftninger af riste med plader, men nu synes vi, at vi har et system, der giver et meget bedre indeklima end det, vi havde før,” udtaler adm. direktør Henrik Ladefoged.

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere