04.04.2017  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Flådestyring sparer 11 procent i brændstof

Efter de 29 firmabiler fra Axel Sørensen A/S har fået flådestyring, sparer den travle bornholmske installationsvirksomhed 11 procent brændstof.

Hos Axel Sørensen A/S på Bornholm har man så travlt, at man på blot 14 dage i marts ansatte seks nye folk. Det bringer antallet af ansatte op på 44 hos installationsvirksomheden, der påtager sig opgaver inden for el, VVS og ventilation.

Direktør Brian Taft mener, at 2017 tegner rigtig godt og fremhæver, at væksten er skabt på baggrund af en sund virksomhedskultur og villighed til at arbejde med nye teknologier, såsom ordre- og flådestyring. 

Efter indførelsen af GPS-baseret flådestyring fra Ecofleet i Axel Sørensen A/S’ 29 firmabiler, har virksomheden ifølge direktøren fået et meget bedre overblik over de kørende enheder og udnyttelsen af dem.

Læs også: Få mere ud af flådestyring

På kontoret i Rønne har installationsfirmaet tre store skærme; på den ene vises bilernes placering, på den anden bliver der holdt øje med opgaverne i ordrestyringssystemet, og på den tredje vises kalenderen med vigtige datoer og begivenheder.

”Indførelse af flådestyring har sparet os 11 procent i brændstof. Det har også gjort det nemt for medarbejderne at huske deres arbejdstimer på de forskellige pladser, så deres registrering af timer går hurtigere og bliver nemmere”, siger Brian Tarp.

Integreret løsning
Flådestyringsløsningen fra Ecofleet er integreret med sags- og ordresystemet fra Minuba, således at de kørte ruter kan vises direkte i Minuba-systemet og let sammenholdes med de udførte opgaver.

Ligesom hos mange andre firmaer oplevede Axel Sørensen A/S også i starten modstand mod systemet, men nu er alle ifølge direktøren glade for det.

”Medarbejdernes hverdag er blevet nemmere, og deres registrering af arbejdstimer går hurtigere og er mere nøjagtige. Så den tid, der er blevet brugt på at kommunikere hensigten med systemet, er givet godt ud”, mener Brian Tarp.

Læs også: Geberit og Ifö samles for første gang på VVS’17-messen

Han fortæller endvidere, at de ansatte har frihed under ansvar.

”Det er vigtigt, at medarbejderne har det godt, da det sammentømrer virksomheden og forstærker kulturen”, siger Brian Tarp.

- JKK 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere