18.02.2020  |  EL  |  Belysning

Case: Flere kunder efter nyt lys i My Home Møbler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Omsætningen er steget markant, medarbejderne har mere energi og der er sparet penge på el-regningen. Bedre belysning i møbelbutikken har givet synligt løft.

Ti procent højere omsætning efter bedre lys i butikken.

Sådan lyder det forsigtige gæt fra Dali Peric, der har investeret i nyt LED-lys til møbelbutikken My Home i Hillerød.

”Da vi overtog butikken, var den meget dunkel. Vi malede først, men det var ikke nok,” fortæller Dali Peric, der har været butiksbestyrer i snart to år.

”Kunderne spørger os om, hvad der er sket? Det er som om, vi har fået mere luft.”

Dali Peric har endnu ikke gjort tallene endeligt op, men der kommer klart flere besøgende i butikken, så bedre lys virker tydeligt på bundlinjen.

Og Dali og hans medarbejdere får ellers ikke noget foræret. Der er hård kamp lige til dørtrinnet om kunderne hos My Home Hillerød. I selvsamme bygning ligger to af konkurrenterne. Så butikken skal bare tage sig godt ud. 

Mere energi – og billigere

Egentlig begyndte det som et tiltag for at spare på elregningen, men Dali Peric have også en klar forventning om, at lyset ville tilføre energi til både ham selv og medarbejderne.

Butiksfacaden, der slipper dagslys ind, er ikke stor i forhold til det dybe og højloftede butikslokale. Og det er mærkbart om vinteren, når det mørkt udenfor ved åbningstid og igen ved lukning. Men nyt lys har god effekt, fortæller Dali Peric:

”Vi har snakket om det, og det har givet vildt meget. Vi har alle sammen fået mere energi.”

Dali Peric havde tidligere købt pærer hos Dansk Lyskilde, så det var meget naturligt at bede om et godt tilbud på en bedre lys-løsning. Og der bliver sparet penge. Selvom lyset er klart bedre, så bruges der under det halve antal watt med de nye LED spots.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere