24.01.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Holte Midtpunkt: Et indkøbscenter i et andet lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gangene i Holte Midtpunkt er badet i et klart hvidt lys. De virker store og åbne, og efterlader en følelse af, at man er velkommen. I forretningernes vinduer står varerne skarpt i spotlyset, og man får et væld af indtryk fra former og farver.

LED SÆTTER HOLTE MIDTPUNKT I BEDRE LYS

Holte Midtpunkt har fået nyt lys. De gamle armaturer med lysstofrør og halogenspots er skiftet ud med moderne LED paneler og LED downlights. Det har givet et klart lys i centret, der nu virker større og mere oplyst end før.

Butikscentret har også mulighed for at dæmpe lyset. Det betyder blandt andet, at belysningen kan tilpasses særlige begivenheder i centret, og sætte rammerne for en sjov og hyggelig dag.

Overgangen til LED betyder at Holte Midtpunkt nedsætter deres strømforbrug med flere tusind kWh om året, samtidig med at de får dobbelt så meget lys i centrets gangområder

Du kan læse flere cases om LED lys på vores hjemmeside.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere