07.05.2019  |  VVS  |  Branchen

FM Mattsson Mora Group Danmark får ny ledelse

FM Mattson Mora Group Danmark tager hul på en ny organisationsstruktur, der betyder ændringer i ledelsen. Den nye struktur skal øge fokus på salg og produktudvikling.

FM Mattsson Mora Group Danmark har fået tre nye direktører som et led i en organisationsomlægning, hvor der skal fuldt blus på salg og produktudviklingen. 

Læs også: Damixa lancerer ny app for VVS-installatører

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

De tre nye direktører er Henrik Egelund, udnævnt til CEO og product supply director, Lars Bang Pedersen, udnævnt til salgsdirektør og Lars Solon, udnævnt til international sales director.

”Vores nye struktur er mere strømlinet og fokuseret og skal sikre, at vi alle gør det, vi er bedst til. Den nye divisionering vil skabe mere effektivitet og generelt større kundeorientering og fokus på salg i hele organisationen”, siger Henrik Egelund.

Den nyslåede CEO kommer fra en intern stilling som forsknings- og udviklingschef. 

Læs også: Zoo’s nye pandahus byder på specialfremstillede armaturer

Organisationsændringen er foranlediget af, at tidligere direktør Ole Sander har valgt at søge nye udfordringer uden for organisationen.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere