21.04.2022  |  VVS  |  Sanitet

Giv badeværelset i din lejebolig et løft

Sanitetsvirksomheden GROHE give dig her en guide til, hvordan man med enkle ændringer kan give sit badeværelse et løft.

Det kan som lejer være svært at finde rundt i, hvad du må og ikke må gøre ved din bolig -især når det kommer til badeværelser og køkkener. GROHE, en af Danmarks største leverandører af produkter til køkken og bad, guider dig til, hvordan du med enkle ændringer kan give badeværelset i din lejebolig et løft.

Der er en række nemme ændringer, man som lejer selv kan gøre på både værelset i lejeboligen for at opnå en følelse af fornyelse. Badeværelset er det sted, vi normalt starter og slutter vores dag, og alt fra opfriskning af fliserne ved hjælp af eddike og vand til køb af selvklæbende flisedekoration gør en stor forskel. Før du beslutter dig for en større renovering af din lejebolig, anbefales det altid at tale med udlejeren, der måske endda er villig til at betale regningen.

"Når vi ønsker at lave om i hjemmet, tænker vi ofte på større renoveringer og glemmer måske de små detaljer, der kan gøre en stor forskel for det samlede udtryk og give den samme nye og friskefølelse, som en større renovering. For eksempel kan udskiftning af et rundt bruserhoved med et firkantet nemt forbedre både looket og følelsen af velvære på badeværelset", siger Mette Nielsen, der er marketingchef i GROHE Danmark.

LÆS OGSÅ: Månedens udfordring: Styr på energimål, data og dokumentation

Tre tips til, hvordan du nemt giver badeværelset i din lejebolig et løft

  1. Spa-følelse med ny bruser
    Ved at investere i en god bruser, fx en GROHE Rainshower bruser kan du få dén ekstra følelse afselvforkælelse og luksus, når du tager dit daglige brusebad. En lille ændring som kan ændre hele dinoplevelse af badeværelset og giver både looket og følelse af spa.
  2. Optimal belysning
    Belysningen er ikke altid optimal i en lejelejlighed, men det gør meget for stemningen, at lyset er i orden. Hvis du ikke har brug for at udskifte dine lamper, så overvej om du har brug for at udskiftepærerne - ofte sidder der en pære med varmt, gulligt lys i lamperne og det gør en enorm forskel forfølelsen i især et badeværelse, at der kommer en dagslyspære i. Et lille badeværelse uden vinduervil for eksempel syne større og være mere behageligt at opholde sig i, når der er mere lys og derikke kastes orange lys på hvide badeværelsesmøbler.
  3. Undgå vandskader
    Er du bekymret for vandskader og nysgerrig efter det smarte hjem? GROHE's vandsensor beskytter dit hjem mod vandskader dag og nat. Den smarte teknologi kan endda give dig besked via GROHE Sense-appen. Før du installerer vandsensoren, anbefales det, at du taler med din udlejer.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere