13.12.2018  |  EL  |  Belysning

Case: GLADE MEDARBEJDERE. MERE LYS. OG EN ÅRLIG BESPARELSE PÅ 50.000 KR

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Rødekro producerer Valmont SM A/S kraftige og komplekse stålkonstruktioner. Ved at skifte til LED belysning opnåede virksomheden en række fordele.

I samarbejde med Dansk Lyskilde, har Valmont fået en LED løsning med High Bay armaturer og LED rør. Den nye løsning giver mere lys i hallerne, og sparer samtidig Valmont SM for mere end 50.000 kr. på deres årlige elregning. Derudover oplever virksomhedens medarbejdere, at de har fået mere overskud, og at de ikke er trætte, når de går hjem fra arbejde.

Oluf Lauridsen, der er udviklingschef i Valmont SM, siger om samarbejdet:

”Bo Jeppesen fra Dansk Lyskilde har leveret belysning til flere haller med et meget tilfredsstillende resultat. Der er mange muligheder på LED området, men vi har fået et produkt, der fuldt ud lever op til, hvad der er lovet. Beregninger, overholdelse af energiforbruget og produktets kvalitet ligger alt sammen på et meget højt niveau. Vi ser ikke noget problem i at anbefale et samarbejde med Dansk Lyskilde til andre.” 

Du finder flere cases med LED lys på vores hjemmeside.

Mere fra Dansk Lyskilde

Dansk Lyskilde

www.dansklyskilde.dk

Hos Dansk Lyskilde er vi nørder! Fagnørder. Nørder på LED, på armaturer, på lys og på det gode arbejdsmiljø. Vi vil gerne fortælle dig, hvorfor det er så helt FANTASTISK, GENNEMGRIBENDE og UOMTVISTELIGT vigtigt at tage det elektriske lys alvorligt i din hverdag! Hvorfor det er godt for dig, din performance, dit helbred, din forretn…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere