06.08.2020  |  VVS  |  Sanitet

Håndspritstander med berørings-fri dispenser og holder til handsker eller mundbind

Indhold fra partner Hvad er dette?

Beskyt dine medarbejdere, gæster eller kunder mod smitte med Covid-19. Elegant stander med integreret berørings-fri dispenser til håndsprit/gel samt plads til engangsandsker eller mundbind.

Med denne specialudviklede håndspritstander kan du beskytte dine medarbejdere, gæster eller kunder mod smitte med Covid-19. Den elegante stander leveres kompelt med berørings-fri dispenser til 1L håndsprit/gle samt integreret holder til enten engangshandsker eller  eller ansigtsmasker.

Holderen er udstyret med en tung solid base som sikrer den mod væltning ligesom der er integreret drypbakke under dispenseren.

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartnerMAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre.Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere