24.04.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Helt ny butiksoplevelse hos Flisemagasinet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Birgitte Christoffersen, indehaver af Flisemagasinet i Aalborg SV, har længe ville give belysningen i hendes store, flotte butikslokale et markant løft, så det fik vi den fornemme opgave at gøre noget ved.

“Vi har ikke haft vores nye belysning i mere end en måneds tid, men det er en verden til forskel sammenlignet med før, og en beslutning vi skulle have truffet for længe siden. Der er nu mere og bedre lys, som helt klart løfter butiksoplevelsen og fremhæver interiøret, så farver, design og stil mv. bliver flot præsenteret. Jeg er meget tilfreds med slutresultatet.”

– Indehaver, Birgitte Christoffersen

Når man besøger en butik som Flisemagasinet, går øjnene med det samme på opdagelse, hvorfor belysningen spiller en vigtig rolle i forhold til butiksoplevelsen for kunden, der er inde for at se på skinnende klinker og finde inspiration til det nye badeværelse. Det kommercielle aspekt kommer i spil, lidt på samme måde som med casen hos Ulsted Autohandel, hvor lyset også spillede en vigtig salgsmæssig faktor i det daglige, udover ‘bare at lyse butikken op’. Kvalitetsprodukter, om det er biler eller fliser, fortjener kvalitetslys.

Hvorfor energirigtig LED i detail?

Beslutningen har været længe undervejs, da der var meget fokus på investeringen, men Birgitte Christoffersen fandt den afgørende inspiration hos naboen i nummer 18, Tvis Køkkener, som har haft LED i deres butik i nogen tid. Trods vores nylige navneskifte til Ecobility Nordic tilbyder vi stadig mulighed for ESCO light-finansiering, hvor investeringen tilbagebetales med de energibesparelser, som LED-lyset indbringer. Derfor var der ingen risiko ift. økonomien og sådan set kun fordele at se frem til:

"Bedre og mere lys i butikken, grøn signalværdi og lyskilder, der sparer på både elregnskabet og pengepungen."

Den enkelte case – kort fortalt

Med fokus på tæt kundekontakt og den helt rigtige tilpassede løsning, leverede vi 46 stk. LED tracklight (25W) i cri 90 for at skabe mere naturlig farvegengivelse, som erstatning for de gamle lamper på hhv. 70W og 88W. Vi forøgede antal lyskilder, inklusiv 12 meter ekstra skinnebeslag, da de gerne ville have mere lys, især i vinduerne og midten af butikken. Til trods for flere lyskilder høster man fremover 60 % mere besparelse, bare på spotbelysningen - med et brændemønster på godt 7 timer i 300 dage om året. Sammenlignet med daværende løsning er det en årlig elbesparelse på over 3.000 kWh.

Installationen stod NT EL Service Aps for og med stor ros fra Birgitte Christoffersen, foregik monteringen nemt og fleksibel i forhold til åbningstider, kundebesøg og daglige rutiner.

Ikke længe efter, at de sidste lyskilder var færdiginstalleret, besøgte den spændte ejer butikken samme aften, og ved første klik på kontakten bemærkede hun hurtigt det lækre og mere naturlige look, der især fremhævede detaljer og farver.

Vi er meget glade for, at Birgitte og resten af personalet trives med den nye LED-løsning, og fremover kan vise deres flotte butikslokale frem - i det helt rigtige lys.

Mere fra eco2LIGHT

eco2LIGHT

www.eco2light.dk

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhedFra CO2light til eco2LIGHT: Vi havde 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og vi fortsætter stadig den spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi er repræsenteret i hele Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland).eco2LIGHT leverer og rådgiver om de bedste LED produkter til alle formål og typer proje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere