04.12.2017  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Hvordan øger du din omsætning, Mester? 

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom man er en dygtig håndværker, der udfører et godt stykke håndværk af høj karakter, skal der mere til at skabe en succesfuld forretning. Har du fx fokus på kundetilfredshed? Eller på mulighederne for mersalg, som kan skabe øget omsætning?

Vi bringer hermed 3 tips til hvordan du kan øge din omsætning:

1) God kundeservice. 
• Giv kunden den samme service og respekt, som du selv vil have. 
• Vær ærlig og realistisk omkring dine ydelser og begrænsninger. 
• Mød kunden med en god fremtoning – et smil, tydelig stemme, og øjenkontakt. 
• Vær imødekommen!
• Ryd op efter dig selv – med en simpel oprydning signalerer du, at du respekterer kundens hjem.

2) Mersalg - er der noget andet jeg kan hjælpe med? 
 Husk at spørg kunderne om der er noget andet, som du kan hjælpe dem med, når du nu alligevel er hos dem.

På den måde øger du ikke bare dit salg, du øger også tilliden. For selvom kunden har tilkaldt dig pga. et helt andet problem, bliver kunderne ofte glade for, at du som fagperson er opmærksom på deres andre installationer.

3) Hjemmeside og sociale medier
Ifølge Danmarks Statistik bruger ni ud af ti danskere internettet til, at finde informationer om varer, tjenester og til at sammenligne priser!

Det betyder, at det er utrolig vigtigt, at din virksomhed er tilgængelig online, hvis du ønsker at fange dine potentielle kunders opmærksomhed!

På de sociale medier kan du fx fange deres opmærksomhed, med før- og efterbilleder af dit arbejde.

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Er du klar til at effektivisere din virksomhed? Skab overblik, brug dine ressourcer effektivt, spar tid og tjen penge - med elektronisk sags- og ordrestyring! Minuba er online ordre- og sagsstyring til både mindre og større virksomheder. Med Minuba får din virksomhed en integreret løsning til elektronisk sagsstyring. Du får overblik over virksomhedens opgav…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere