19.11.2018  |  VENTILATION  |  Energi

Case: Ikea sparede på energiforbruget og fik et sundt og behageligt indeklima

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Ikea opførte nyt, stort møbelhus i Springvale, Australien var hensynet til miljøet en afgørende faktor. De fik et sundt og behageligt indeklima med tekstilkanaler fra FabricAir. Energibesparelser på op til 40% gjorde dette til det ideelle valg.

Da den svenske møbelgigant Ikea opførte nyt, stort møbelhus i Springvale, Australien var hensynet til miljøet en afgørende faktor. De 32.000m2 fik et sundt og behageligt indeklima med tekstilkanaler fra FabricAir. Energibesparelser på op til 40% gjorde tekstilbaseret indblæsning til det ideelle valg.

Det var vigtigt for Ikea at designet passede ind i arkitekturen og at indeklimaet blev behageligt med jævn og trækfri luftfordeling både i sommer- og vinterhalvåret. Det gjorde løsningen fra FabricAir til det naturlige valg; i tillæg til energibesparelserne muliggjorde løsningen også væsentlige besparelser på både installation og vedligehold.

Læs mere om projektet her. 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere