29.06.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Kort leveringstid - også om sommeren

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktionen står ikke stille selvom solen skinner – heller ikke i sommerferien. Mens mange rejser på ferie, holder stærk produktionsplanlægning og dygtige, engagerede medarbejdere gang i maskinerne hos FabricAir.

Effektiv produktionsplanlægning er nøglen til den korte leveringstid. Dygtige fagfolk og strenge kvalitetsprocedurer sikrer, at vi leverer et fejlfrit system, der overholder både det aftalte budget og den lovede tidsfrist. Faktisk ankommer tekstilkanalerne til deres endelige destination i Danmark indenfor 10 arbejdsdage eller mindre fra ordren er frigivet. Det er markedets korteste leveringstid.

Alle vores tekstilbaserede luftfordelingssystemer skræddersys efter mål på egen fabrik. Erfarne professionelle sikrer, at designet passer perfekt til applikationen og leverer den ideelle luftfordelingsløsning. Vi anvender avanceret laserskæreteknologi til præcis udskæring af flowmodeller og som den sidste del af vores kvalitetsprocedure gennemgår vi alle leverancer på pakkeriet, inden tekstilkanalsystemerne sendes ud i verden. Vi er ISO 9001-certificerede, hvilket bekræfter vores høje kvalitet og gode service.

På pakkeriet tilføjes de relevante dokumenter til forsendelsen. Det er bl.a. detaljerede 3D-tegninger af systemet, en brugervenlig installationsguide, samt vaskeanvisninger og vedligeholdelsesmanualen. Alle dokumenterne samles i en særlig dokumentpose i kasse nr. 1, så den altid er til at finde.

Det færdige tekstilsystem fylder de væsentligt mindre end tilsvarende systemer i metal. Undersøgelser har vist, at vi under transport udleder hele 21 gange mindre CO2 end med tilsvarende metalkanaler. Vi bruger en international, anerkendt leveringsservice, så vi er sikre på at vores pakker ankommer til kunden til tiden.

Du finder mere viden om vores unikke luftteknologi på hjemmesiden: fabricair.com.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere