20.06.2017  |  VENTILATION  |  Indeklima

Let design til tung industri

Indhold fra partner Hvad er dette?

FabricAir leverer nogle af de største kanaler på markedet i et letvægtsdesign, der vejer så lidt som 300g/m2. Til sammenligning vejer konventionelle systemer i metal godt 20 gange så meget.

Det er især vigtigt i forbindelse med ombygning af eksisterende bygningsmasse, da et tekstilsystem ikke har en signifikant påvirkning på bygningens strukturelle integritet.

Som en hurtig tommelfingerregel kan 3 kg/m bruges til at beregne et realistisk, konservativt estimat til en strukturelle ingeniør på 99% af alle projekter.

Den samlede vægt af et tekstilkanalsystem afhænger selvfølgeligt af længde, diameter og ophængstype. Det oftest anvendte tekstil, kaldet Combi, vejer kun cirka 5% af metalplader.

Eksempel: Transportkanal til 2x 63.000 m3 i timen

Transportkanal med to kamre, netop monteret hos Danfoss i Nordborg. Alene baseret på kanalens størrelse og vægt var FabricAir tekstilsystemer det oplagte valg; i tillæg kom ekstra fordele så som hurtig installation og pæne energibesparelser.

Mere fra Fabricair A/S

Fabricair A/S

www.fabricair.com/dk

FabricAir – den smarte tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklimaFabricAir designer og producerer skræddersyede luftfordelingssystemer i tekstil til en bred vifte af applikationer. I 1973 installerede vi verdens første tekstilkanalløsning, hvilket blev begyndelsen på en helt ny tænkemåde indenfor HVAC/R og indeklima. Vi fortsætter med at være på forkant med innovationen og er stolte af at l…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere