08.08.2019  |  VVS  |  Varme og køling

It-portal øger Tefcolds omsætning på køle- og fryseløsninger

Efter den danske producent af professionelt køle- og fryseudstyr, Tefcold, har overtaget salget af sine egne produkter i Danmark og investeret i en it-portal, har virksomheden tiltrukket flere selvstændige kølemontører som kunder.

Førhen blev Tefcolds salg af køle- og fryseløsninger i Danmark varetaget af en distributør, der satte egne logoer på produkterne.

Læs også: Ny app gør det nemt at holde øje med varme- og køleforbruget

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Nu har den viborgensiske virksomhed dog overtaget roret på eget skib, sat turbo på markedsføringen og gennemført investeringer i en it-portal, der skal gøre det nemmere for kunderne at handle produkter og reservedele.

”Da vi traf beslutningen om at bryde med en langvarig samarbejdspartner og overtage salget herhjemme, var målet, at omsætningen skulle stige. Og det mål har vi allerede nået efter seks måneder”, fortæller CEO i Tefcold, Jesper Kirkeby Hansen, og fortsætter:

”Særligt kølemontørerne – både de landsdækkende og lokale - tager meget positivt imod os. Det er helt klart et stort, uforløst potentiale i at opdyrke netop dette marked”.

It-portalen sparer tid
En af de selvstændige kølemontører, der har budt Tefcold velkommen på det danske marked, er Brian Tulstrup, der ejer Tulstrup Køleteknik. Han havde aldrig handlet direkte med Tefcold, men prøvede for fire måneder siden Tefcolds nye it-portal.

”Jeg bruger platformen som inspiration over for mine kunder. De kan logge ind på min side på denne portal og se alle nødvendige data om produkterne samt mine priser. Sammen kan vi finde de helt rigtige løsninger, og bum, så har kunden sine produkter dagen efter – uden af jeg skal gøre noget”, forklarer Brian Tulstrup.

Læs også: 4.000 hotelværelser i København køles ned med havvand

Tefcold vil gerne skabe kontakt til endnu flere installatører og derfor inviterer firmaet den 22. august til åbent hus i virksomhedens nye domicil og lager ved Viborg.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere