22.05.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Magion reducerer elforbrug med over 50 %

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med åbningstider fra kl. 05 - 22.30 (over 17 timer hver dag hele ugen), og nogle gange til kl. 24 - 01 ved arrangementer i weekenderne, havde Kultur- og Idrætshuset Magion i Grindsted brug for energieffektiv belysning!

I de 6 år, hvor Erik Thøgersen har været teknisk serviceleder i huset, er der ikke sket store ændringer ift. brændemønster/åbningstider, hvorfor der er blevet brugt store mængder strøm med de knap 350 almindelige 32W lysstofrør, bare i foyeren. Inden for de senere år begyndte han derfor at undersøge LED-markedet og indhente tilbud fra forskellige leverandører, da servicelederen var bekendt med de mange driftsmæssige og økonomiske fordele, som energirigtig belysning fører med sig.

Der er mange LED-udbydere på et marked i konstant udvikling, og udfordringen for Erik Thøgersen har umiddelbart været at validere kvaliteten på de forskellige LED-produkter. Og det kan være svært at gennemskue, især hvis man får forskellige informationer. Derfor søgte han afklaring og mulighed for at se produkterne 'live', hvilket han blandt andet fik muligheden for ved at deltage på et at vores tidligere workshops via. ConnectSport, der blev afviklet i Elbohallen i Fredericia:

"Udover at jeres tilbud og vejledning uden sammenligning var det bedste, gjorde det en verden til forskel at se produkterne i effekt, så at sige, og selvom halbelysning og belysning til vores foyé er to vidt forskellige størrelser, så hjalp det mig med beslutningen. Efterfølgende har jeres energirådgiver Anette og jeg haft en god dialog, hvor jeg også er blevet klogere på produkterne, så jeg valgte jeres løsning, og det har jeg ikke fortrudt." - Teknisk Serviceleder, Erik Thøgersen

En opgave blev til to - kort fortalt

Som altid ønsker vi den bedste løsning for kunden - hver gang. Aftalen kom på plads, og i december 2018 begyndte huselektriker Finn Lauridsen installationen af de nye ca. 160 stk. 15W runde paneler fordelt ved indgangen og rundt i foyeren. Både antal lyskilder og watt er blevet halveret, og det giver et meget godt billede af, hvor meget der, bare på 6 måneder, spares på energi- og elforbrug:

"Jeg er meget tilfreds med lyset, og kan allerede nu mærke markant forskel på strømforbruget. Det varierer en smule, men i januar, februar og sidste måned er vi gået fra ca. 5.200 kWh om måneden til et gennemsnit på ca. 2500 kWh nu, så det er en reducering på over 50 %, hvilket jo er fantastisk. Lyskilderne er allerede betalt tilbage på 1,2 år." - Teknisk Serviceleder, Erik Thøgersen

Ud fra de markante besparelser på så kort tid og med oplevelsen fra workshoppen i Elbohallen in mente var det oplagt for servicelederen, som selv er gammel badmintonspiller, også at lade os levere lyset til Lynghallen, som ejes af Fonden Magion. En opgave, vi igen tager på os med stolthed og professionalisme.

Hvorfor samarbejde med Ecobility Nordic A/S?

Med fokus på den enkelte kunde og et tæt samarbejde med en lang række store som små installatører (i dette tilfælde kundens egen elektriker), finder vi sammen den absolut bedste løsning. 10 års erfaring med op- og nedture på markedet har gjort os skarpere og givet os et kæmpe know how ift. skræddersyede løsninger til alle type opgaver og projekter. 

Står du med et kommende projekt på hånden, har vi nu en webshop for installatører, hvor der løbende vil være en lang række specialtilbud, kampagner og nyheder.

Mere fra eco2LIGHT

eco2LIGHT

www.eco2light.dk

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhed Fra CO2light til eco2LIGHT: Vi havde 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og fortsætter stadig den spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi har afdelinger i både Aalborg og Herning samt laver projekter over hele Danmark. eco2LIGHT leverer og rådgiver…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere