05.11.2020  |  VENTILATION  |  Indeklima

Maico Blue Performance

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maico introducerer Blue Performance-logo til at identificere ventilationsprodukter med særlig energieffektive og miljøvenlige egenskaber.

MAICO BLUE PERFORMANCE

Maico ventilatorer, varmegenvindingsanlæg, håndtørrere m.m. anvender en samling af innovative teknologier som bidrager til at opnå størst mulige effektivitet ved maksimal ydelse.

Med vores Blue Performance modeller på tvært af hele sortimentet, bidrager Maico med praktisk anvendelige løsninger til at minimere energiforbrug og reducere Co2 udledning.

For at identificere disse særligt bæredygtige enheder har vi introduceret Blue Performance-logoet der står for følgende egenskaber:

-             Lavt energiforbrug

-             Høj varmegenvindinggrad

-             Høj grad af behovsstyring

-             Høj virkningsgrad

-             Vedligeholdelsesfri og slidfast

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartner MAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre. Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere