21.09.2016  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Mere simpel og billig bilindretning

Det skal være enkelt og økonomisk at indrette mindre servicebiler, mener producenten Sortimo, der er på banen med systemet Simpleco.

”En nem og justerbar bilindretning er en af vejene til et optimeret arbejdsflow og tidsbesparelser for de fleste brugere af servicebiler”.

Sådan præsenterer den tyske producent Sortimo bilindretningssystemet Simpleco, der skal gøre det let at tilpasse indretningen med udgangspunkt i brugerens individuelle behov.

Simpleco rummer alt fra bokse til reoler og hylder af forskellig størrelse, der hurtigt kan samles og monteres i bilen. Resultatet er en overskuelig indretning, som både matcher værktøjets størrelse og mængde samt servicevognens model og dimensioner, lover producenten.  

Uanede muligheder
”Systemet gør det muligt at sammensætte den helt rigtige varebilindretning ud fra dine ønsker. På den måde er for eksempel elinstallatøren sikret en let og overskuelig transport af sit grej, samtidig med at systemet også kan rumme mere pladskrævende emner”, fortæller Sortimos administrerende direktør Michael Pettersson og fortsætter:

”Har du en bilmodel i mellemstørrelsen, kan du eksempelvis placere to reoler langs varerummets indvendige vægge og supplere med hylder. Til den lille varebil er Simpleco Mini et oplagt valg. Det ophængte system optager nemlig ikke gulvplads og giver dermed mulighed for at opbevare stort gods på vognbunden”.

Optimal pladsudnyttelse
Ifølge Michael Pettersson har optimal pladsudnyttelse været en vigtig brugsfaktor i udviklingen af Simpleco. Blandt andet kan brugeren sammensætte indretningen ved at kombinere hylde- og reolsystemerne med et væld af bokse i forskellige størrelser, som er velegnet til opbevaring af skruer og mindre reservedele med videre. Ved hjælp af skilleplader er det desuden muligt at opnå en praktisk og overskuelig opdeling af hyldepladsen.

Læs også: Den perfekte bilindretning

For dem, der gerne vil passe ekstra godt på eventuelt værktøj og reservedele, giver antiskridmåtten desuden en effektiv beskyttelse af både hylden og dens indhold. Derudover bidrager måtten til en mere komfortabel kørsel, fordi den virker støjdæmpende.

Simpleco består af en høj procentdel fiber-kompositmateriale og har dermed en ekstremt stor styrke og robusthed samtidig med, at den lave vægt bidrager til at holde brændstofforbruget nede, oplyser Sortimo. 

”Systemet gør det muligt at sammensætte den helt rigtige varebilindretning ud fra dine ønsker”.

Michael Pettersson, administrerende direktør i Sortimo

Let vej til tung transport
Sortimo har også andre bilindretningssystemer på hylden. Sortimo HD er med sin høje belastningsevne velegnet til opbevaring og transport af tungt udstyr og værktøj, der samtidig er sikret i tilfælde af ulykker eller opbremsninger. Derudover er det fuldstændigt integrérbart med Sortimos øvrige indretningskomponenter, skuffer, bokse med videre og kan derfor tilpasses ethvert behov og enhver bilmodel. 

”Der er uanede anvendelsesmuligheder i Sortimo HD, som kan anvendes individuelt på grund af det omfangsrige tilbehør. For eksempel kan systemet kombineres med storrumsskuffer eller hylder med en belastningsevne på op til 120 kilogram, ligesom det tillader hylde-bredder på op til to meter uden yderligere mellemelementer – en løsning med gode besparelsesmuligheder, fordi den tillader udeladelse af mellemliggende elementer, ekstra afstivninger med videre”, påpeger Sortimo-direktør Michael Pettersson.

Læs også: Nyt system gør indregulering nemmere

Robust og sikker
Transport af værktøj og materialer kan være hård kost for en servicevogn, der ofte må lægge varerum til alt fra skarpe redskaber til krasse kemikalier. Det robuste system er derfor ekstremt stød- og ridsefast og er med sit mørke design og sin glatte, smudsafvisende overflade nem at rengøre og vedligeholde. Kompositdelene er desuden modstandsdygtige over for olie, benzin, lud og andre kemikalier. Og ligesom Sortimos øvrige løsninger kontrolleres Sortimo HD desuden regelmæssigt i crash- og kvalitetstests, hvilket minimerer skadesrisikoen ved hårde opbremsninger, oplyser producenten. 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere