25.05.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: MicroVent vandt ventilationstest i børnehave

Indhold fra partner Hvad er dette?

Da Børnehuset Rosengården ønskede at forbedre indeklimaet, blev MicroVent testet op imod andre ventilationsløsninger – og vandt. Derfor kan børn og voksne nu glæde sig over frisk luft fra ventilation, som ikke fylder i hverdagen.

Med over 100 børn i alderen 0-6 år er aktivitetsniveauet højt i Børnehuset Rosengåren, og det kunne mærkes på indeklimaet. Derfor ønskede Haderslev Kommune at installere ventilation i tre grupperum.

MicroVent var en af de ventilationsløsninger, der blev udvalgt til test – og MicroVent vandt på grund af den diskrete indbygning og lave pris.

Netop den enkle installation gør MicroVent særdeles velegnet til eksisterende bygninger, som skoler og daginstitutioner, der ønsker et bedre indeklima.

De rørløse ventilationsenheder indbygges i ydervæggen, så kun de udvendige skærme og indvendige riste er synlige. Dermed optager ventilationen ingen plads i lokalerne.

Samtidig er indblæsningsristene specielt udviklet til at modvirke træk og sikre en høj komfort, hvor 85 % af varmen bliver genanvendt.

Det rørløse design og den høje varmegenvinding har samtidig den fordel, at ventilationen bruger langt mindre strøm end andre løsninger – til glæde for drifts økonomien og miljøet.

Tags: InVentilate

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere