26.10.2018  |  EL  |  Belysning

QUALITY – MADE IN CHINA

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er nye tider på vej i det kinesiske lysmarked, hvor en af de helt store kvalitetspionerer er Dansk Lyskildes samarbejdspartner Sheenly Lighting.

Med dem ved produktionsroret kan man have ro i maven, når man investerer i LED-armaturer – og ovenikøbet få del i den nyeste teknologi.

Den unge Oxford-uddannede lysforsker, Bi Zhi Jie, var kun 28 år gammel, da han lagde grundstenen til en af Kinas mest prominente og prisvindende lysproducenter, Sheenly Lighting. I dag, små ti år senere, har virksomheden kunder over størstedelen af den vestlige verden, sin egen fabrik, hovedsæde i Shanghai - og en mission om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. 

”Der er nye tider på vej i Kina, og et større antal kinesiske virksomheder er begyndt at indse, at det er skidt for forretningen at levere dårlig kvalitet. Det giver sure kunder, dyre sagsanlæg og en kort levetid på markedet,” siger Zou Can, der er salgssupervisor for Sheenly Lighting.

Du får hvad du betaler for
For Zou Can er der ingen tvivl om, at virksomhedens unge direktør har betydet en kovending for måden at drive forretning på i den kinesiske lysbranche. Mens de fleste andre virksomheder stadig konkurrerer på pris og hurtig profit, har Sheenly Lighting nemlig lagt fokus på kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere, konstant forbedring af eksisterende produkter og udvikling af nye.

”Der er alt for mange kinesiske virksomheder, der konkurrerer på pris, og alt for mange vestlige virksomheder, der kommer til Kina for at finde billige varer, kopier og lyskilder, der ikke lever op til standarden. Det vil vi gerne gøre op med. Det giver jo sig selv, at man ikke får en 100-dollar-kvalitet, hvis man kun vil betale 10 dollars for den,” siger han og tilføjer, at Bi Zhi Jie – i dagligdagen kaldet Mr. Jeff – og hans fokus på kvalitet, har vist sig at være en god forretning.,

På vores hjemmside kan du læse hele indlægget om vores besøg hos LED producenten Sheenly.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere