04.07.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Ribe Fritidscenter investerer massivt i ny belysning.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ribe Fritidscenter har netop indgået en aftale med Ecobility Nordic om levering af omfattende LED belysning i samtlige faciliteter i Ribe Fritidscenter, Ribehallen og på Danhostel.

Grøn investering

Fritidscenteret investerer godt 1,6 millioner kroner i lys, og der er mange fordele ved den bæredygtige belysningsaftale.

- Vi ser det som en grøn investering i fremtiden, og aftalen indeholder blandt andet fem års fuld service og garanti på alle lyskilder. Arbejdet er allerede i gang, og i løbet af denne måned vil det hele være færdiggjort. Vi starter i hal 1, hvor der bliver mulighed for en lysstyrke på helt op til 1200 lux, som der blandt kræves ved TV-transmissioner. Så vi vil i Ribe Fritidscenter i fremtiden være klar til at sende Ribe-Esbjerg HH's kampe, siger centerleder Jørgen Th. Jepsen.

Arbejdet med udskiftningen og monteringen foretages af det lokale firma JP Elservice.

Der etableres automatisk tænd og sluk via sensorer, og der etableres intelligent styring på armaturerne i hallerne. Det giver mulighed for en individuel styring af lyset i flere zoner - alt afhængig af, hvilken aktivitet der er i hallerne. Ligesom man vil kunne differentiere lux-styrken individuelt i hallerne.

Der er gjort et stort arbejde forud for investeringen, og det er sket i samarbejde med den tidligere landsholdsspiller i håndbold, Anette Hoffmann, som er konsulent ved firmaet Ecobility og specialist i LED belysning til idræts- og sportsanlæg.

- Det er sjovt at være tilbage i denne hal og være med til at sikre godt lys. Jeg har selv spillet her, og jeg var tæt på at skifte til Ribe HK, da min træner i Kolding skiftede til Ribe, siger Anette Hoffmann. Men hun endte som bekendt i Viborg hos Ulrik Wilbek.

- Det har været en god og gennemarbejdet proces, hvor vi har været godt nede i beregningerne omkring det eksisterende lysanlæg og brændetimer, og beregningerne viser gode tilbagebetalingsperioder på den samlede løsning, siger hun.

Skrevet af Bo Maimburg - ugeavisen Ribe 2/7 2019.

Mere fra eco2LIGHT

eco2LIGHT

www.eco2light.dk

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhedFra CO2light til eco2LIGHT: Vi havde 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og vi fortsætter stadig den spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi er repræsenteret i hele Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland).eco2LIGHT leverer og rådgiver om de bedste LED produkter til alle formål og typer proje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere