17.09.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

ThorVent har valgt aggregater fra Komfovent

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er kommet godt gang i efterspørgslen på vores nye aggregat-program fra Komfovent.

ThorVent, med adresse i Vojens, har projekteret fem anlæg på Skanderup Efterskole, som fremover kan tilbyde eleverne et dejligt indeklima. Ifølge Thor Hilbrecht er aggregaterne både kompakte og har en yderst høj virkningsgrad, og dette er vigtigt for projektet.
”Ølands nye aggregatserie fra Komfovent var det eneste rigtige valg for ThorVent, da vi skulle udarbejde licitationsmaterialet til en større renoveringsopgave på Skanderup Efterskole.” - siger Thor Hilbrecht fra ThorVent og fortsætter:

"John Schrøder fra DVVT i Løgumkloster, som udfører opgaven på projektet, er heller ikke i tvivl, da det tekniske dokumentationsniveauet på aggregaterne er yderst overskuelige og forståelige. ” slutter Thor.

Vil du vide mere om Komfovent aggregaterne, så giv os et ring.

Tags: Øland A/S

Mere fra Øland A/S

Øland A/S

www.oeland.dk

Der er løbet meget luft igennem ventilationskanalerne siden dengang, Leif Øland startede i 1981. Dengang var det under små beskedne rammer, men viljen til at gøre en forskel for kunderne levede i bedste velgående. Virksomheden voksede, men lysten til positivt at overraske, blev bevaret. I dag er Øland en stor professionel spiller på markedet, hvor viden, effektiv levering og backup af vores k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere