13.09.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ventilation, der kan indbygges diskret i eksisterende lokaler

Indhold fra partner Hvad er dette?

HB Medical Falster ville gerne forbedre indeklimaet i kontorer og fællesrum, og med MicroVent kunne ventilationen nemt bygges ind i den eksisterende bygning og tilpasses behovet i hvert enkelt lokale.

Der er rene linjer hos HB Medical, som er en af Skandinaviens førende producenter af lægemidler, medicinsk udstyr og kosmetik. Det gælder både i produktionen og i indretningen af virksomhedens filial i Nykøbing F. 

Da ledelsen ønskede at forbedre indeklimaet, gik man derfor på jagt efter en løsning, der kunne indbygges diskret både inde og ude.

Valget faldt på MicroVent, der skifter luften direkte gennem facaden, så der ikke skal installeres ventilationsrør.

Det rørløse design sikrer en enkel installation og dermed en lavere anlægspris. Desuden bruger det rørløse ventilationssystem 85 % mindre energi. Det gør MicroVent til en klimavenlig løsning, der er billigere i både anlæg og drift end rørført ventilation.

MicroVent- enhederne fås i flere størrelse, så ventilationen kan dimensioneres til rum i alle størrelser.

Specialudviklede indblæsningsriste og høj varmegenvinding modvirker træk og sikrer en altid behagelig lufttemperatur.

Tags: InVentilate

Mere fra InVentilate

InVentilate

www.inventilate.com

InVentilate udvikler og leverer decentrale mikroventilationsanlæg til den danske og europæiske byggebranche. InVentilate har udviklet det klimavenlige og energibesparende ventilationssystem MicroVent, som er diskret rørløs ventilation til kontorer, skoler, daginstitutioner og boliger.På grund af sit rørløse design bruger MicroVent 85 % mindre energi og er derfor langt billigere i anlæg og dri…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere