29.08.2019  |  EL  |  Belysning

Case: Verdens bedste lys i Viborg Badminton Klub

Indhold fra partner Hvad er dette?

Her et lille år efter, at vores stærke samarbejdspartner PL Service Midtjylland installerede 80 nye sports-armaturer i Viborg Badminton Klub, mener formand Henrik Mejdahl, at den velkendte sportshal fra 60'erne nu har verdens bedste LED-belysning.

Ecobility har leveret produkter og supporteret installatører i stort set alle brancher inden for B2B, men noget, vi især udmærker os på efter alle disse år på markedet, er specialdesignede LED-løsninger til idrætshaller og sportsanlæg. Sportsgrene med hurtige bolde i luften og konstant bevægelse kræver både optimal lysopsætning og jævn belysning, så Viborg Badminton Klub havde helt klare forventninger til slutresultatet.

Klubbens særlige DNA bevaret

Myten om, at LED-belysning ikke passer til badminton, hører fortiden til. Produkterne er nu i så god kvalitet og mulighederne adskillige, så alt sådan set kan skræddersys helt unikt til den enkelte hal. Henrik Mejdahl er selv tidligere elektriker og lysnørd på forkant med tidens produkter og trends, så for ham, samt klubbens bestyrelse og medlemmer var det vigtigste ved udskiftningen til LED, at klubbens varetegn blev bibeholdt. Da hallen blev bygget i 60’erne, designede klubben selv lameller i loftet for at minimere blænding på banerne, så det var et krav, at lamellerne indgik i den endelige løsning.

Til trods for 30 % mindre lys end anbefalet (grundet lamellerne) er banerne indrettet med identisk og ensartet lys på begge sider, der er ingen blænding (URG <19) og skyggerne er væk. Den nu mere jævne og naturlige belysning overholder Team Danmark’s krav om kvalitet, lysstyrke og niveau og smart lysstyring giver flere anvendelsesmuligheder.

Smarte muligheder med lyset

14 moduler med 8 forstærkere fordelt på 80 armaturer udgør i dag den samlede løsning i hallen, og medlemmerne nyder at spille på banerne. Med mulighed for fjernstyring af lyset, lysstyring og regulering, er det nemt at kontrollere alle lyskilder digitalt. Det giver forskellige muligheder for specialarrangementer, som opvisninger og events. Noget, som formand Henrik Mejdahl især fremhæver i hans vurdering:

    “Vi havde besøg af Jan Ø. Jørgensen til en opvisningskamp, hvor vi kun havde tændt lyset på bane 3, hvilket gav en helt særlig stemning. Vi har mange flere muligheder ift. events og forskellige former for arrangementer, hvor der med det nye lys skabes de bedste forudsætninger og rammer for en god, mindeværdig aften.”

Hvorfor samarbejde med os?

For Ecobility, er tæt kundekontakt og professionel rådgivning nogle af de vigtigste parametre for at sikre det bedste slutresultat. Ydermere er samarbejdet med installatøren altafgørende, og derfor gør vi meget ud af altid at benytte de bedste folk til opgaven, hvad enten det er den lokale elektriker eller vores faste samarbejdspartnere:

    “Samarbejdet har været fantastisk, den tekniske vejledning fra projektleder Jesper Madsen har været uovertruffen og Anette har gjort det rigtig professionelt ift. særlige detaljer, data og rådgivning fra dag ét. Jeg kan kun anbefale andre at arbejde sammen med Ecobility Nordic."

    – Henrik Mejdahl, Formand Viborg Badminton Klub

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2019

Mere fra eco2LIGHT

eco2LIGHT

www.eco2light.dk

10 år som kompetencedrevet LED-virksomhedFra CO2light til eco2LIGHT: Vi havde 10-års jubilæum som bæredygtigt LED-hus i 2019, og vi fortsætter stadig den spændende rejse. Det hele begyndte med et par ansatte i Pandrup til i dag, hvor vi er repræsenteret i hele Danmark (Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland).eco2LIGHT leverer og rådgiver om de bedste LED produkter til alle formål og typer proje…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere