18.08.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Armeringsgruppen hitter hos kunderne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med etablering af en specialgruppe inden for kamstål og armeringsnet har Sanistål fået endnu større fokus på kundernes behov

Hurtige og kvalificerede svar ved alle henvendelser. Levering på nøjagtigt det ønskede tidspunkt og sted. Det får kunderne, når de henvender sig til Saniståls armeringsgruppe, og det betyder rigtig meget i en travl hverdag. Hos Sanistål kan det også mærkes på omsætningen, der er fordoblet de seneste fem år.

 

Faglighed frem for geografi

Sanistål har skabt et højt niveau af viden inden for armeringsstål med otte dedikerede sælgere, der sidder fordelt fem steder i landet: Glostrup, Vejle, Holstebro, Aalborg og Silkeborg. De supplerer hinanden i et specielt telefonsystem, så alle kundehenvendelser besvares af én fra gruppen frem for at blive besvaret lokalt af én, der ikke har armeringsstål som speciale.

 

"Når kunderne spørger efter specielle dimensioner eller nogle bestemte net, så ved sælgeren, om vi har det på lager, eller vi kan skaffe det rimeligt hurtigt. Og sælgeren kan faktisk også med det samme give et velkvalificeret bud på en pris. Så kunden får en hurtig respons, hvilket tit er det vigtigste for dem. Og ikke mindst får han den fornemmelse af, at han har siddet med én i den anden ende af røret eller på mail, der ved noget om det her," siger Lars Christensen, som er produktchef på armeringsstål.

 

Armeringsstål til rette tid

En anden vigtig faktor for kunden, som især er gældende for byggepladserne, er leveringstidspunktet. Her har Sanistål i samarbejde med Danske Fragtmænd lavet et unikt og meget kundevenligt setup:

 

"Vi har tidslevering, hvilket betyder, at vi kan holde ude på byggepladsen med de materialer, kunden skal bruge, lige på det tidspunkt, de skal bruge dem. Tit har de ikke plads til at have nettene liggende, og så vil de gerne have dem, lige inden betonbilerne kommer," forklarer Lars Christensen.

 

Fokus på løbende forbedringer

De interne sælgere i armeringsgruppen holder snor i, hvilke produkter kunderne efterspørger. Ud over den løbende kontakt afholder de faste møder fire gange om året:

 

"Her sparrer vi med hinanden. Vi deler, hvad vi har fået af erfaringer i lokalområderne, samler sammen og ser på, hvad der kan forbedres. Det er meget nyttig vidensdeling," siger Lars Christensen.

 

Spørgmål om armering?

Kontakt Saniståls armeringsgruppe i dag på tlf. 9630 6040 eller se hele udvalget på armeringsstål her.

 

Mere fra Sanistål A/S

Sanistål A/S

www.sanistaal.com

Hos Sanistål får du alt inden for VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal. Som nytænkende grossist er vi altid klar til udfordringer og skabe nye forretningskoncepter, som udvikler vores kunders konkurrenceevne. Du kan bestille online eller fra en af vores salgsrepræsentanter. Hver dag ønsker vi at vise, at det er…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere