11.04.2019

Grenaa er Årets Sanistål-Butik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Saniståls butik i Grenaa er årets modtager af den eftertragtede pris. Butikken præsterer rigtig flot på alle parametre, hvilket bl.a. skyldes en særdeles proaktiv forretningschef.

Ud af koncernens 42 butikker, var det i år Saniståls butik i Grenaa, der kunne bære pokalen hjem, da prisen Årets Butik blev uddelt til det årlige kædemøde.

Butikken har med sine syv ansatte slået de to større butikker i Køge og Amager lige på målstregen. Alle tre butikker lå i top 10 på tre af fire nøgletal.

”Udover at præstere på hardcore KPI’er, kendetegner det butikken, at den år for år har formået at løfte sig på alle parametre. Den er orienteret mod lokalområdet og har præsteret bedre og bedre, når det kommer til butikkens fysiske indtryk, kampagnesalg og nok så vigtigt: engagerede medarbejdere, der til fulde tilfredsstiller kundernes behov”, siger Saniståls salgsdirektør Claus Jæger Nørbjerg, der særligt fremhæver forretningschefen i Grenaa, Kim Andersen.

“Han formår at tage det til sig, der kommer oppefra, samtidig med han selv er proaktiv.”, fortsætter Claus Jæger Nørbjerg.

Om Sanistål

Sanistål er en af Danmarks førende grossister til industrien og byggeriet. Med et bredt produktsortiment og services inden for VVS, VA, værktøj, teknik, el-teknik, beslag og sikring, stål og metaller, befæstelse, forbrugsvarer og personligt udstyr fungerer vi som one-stop-shop og innovativ forretningspartner for både danske og udenlandske kunder.

Samtlige medarbejdere i Sanistål-koncernen er drevet af ét fælles mål: altid at levere den viden, indsigt og sparring der skal til for at understøtte og udvikle vores kunders forretning og konkurrencekraft. Hos Sanistål er alt muligt med et komplet produktsortiment, en lang række digitale services, effektiviserende logistikkoncepter samt et landsdækkende butiksnet.

Sanistål-koncernen beskæftiger i dag godt 1.500 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Polen og Baltikum.

Holdindsats

Forretningschef i Grenaa, Kim Andersen, er både overrasket og stolt over, at prisen i år landede i butikken i Grenaa.

“Det her er først og fremmest en holdindsats. Butikkens medarbejdere repræsenterer mere end 125 års erfaring i Sanistål, ligesom vi ikke ville være nået hertil uden en stor og loyal kundeskare”, siger Kim Andersen.

“Vi er stolte af at blive anerkendt for det, vi synes, vi er særlig gode til. Vi har i mange år vedholdende arbejdet med at tage ansvar for og dyrke vores lokalområde. Vores kunder skal behandles, som vi selv vil behandles. Det handler ikke bare om gode priser, men også om, at vi er synlige og opsøgende, f.eks. når der bygges nyt i området og at vi tager ud og viser flaget”, siger Kim Andersen.

Sammen med Saniståls tre regionschefer bedømmer Claus Jæger Nørbjerg butikkerne ud fra en lang række af både hårde og bløde kriterier, som strækker sig fra omsætning og indtjening, butikkernes serviceniveau og over til indretning og butikkens generelle standard. Det spiller i stigende grad også ind, hvordan forretningscheferne forvalter deres rolle, og hvordan kunderne vurderer butikkerne.

Udover en pokal, et diplom og et gavekort til en stor kage til vinder-butikkens kunder og medarbejdere, er prisen som årets butik naturligvis også en ærespris, der er stor indbyrdes konkurrence om at vinde.

For yderligere oplysninger kontakt Claus Jæger Nørbjerg, Salgsdirektør Butik, på mail cjn@sanistaal.dk eller tlf. 72 27 81 93.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere