03.11.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Selected gør det nemt at vælge rigtigt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sanistål lancerer et nyt Selected-sortiment, som skal gøre det nemt for kunderne at træffe det rigtige produktvalg. Selected indeholder nøje udvalgte kvalitetsprodukter til den rigtige pris.

Det kan være lidt af en jungle at finde den helt rigtige skruemaskine, vinkelsliber, vandlås osv., hvis det for eksempel ikke er et produktområde, som man bevæger sig i til dagligt. Men med Saniståls nye Selected-sortiment bliver det nemt at træffe det rigtige valg.

”Vores kunder kan ikke være eksperter i alle produktområder. Derfor vil vi gerne hjælpe dem til at træffe de helt rigtige valg af kvalitetsprodukter i de situationer, hvor de kan være i tvivl. Med Selected-sortimentet giver vi vores bud på produkter, hvor der er en god sammenhæng mellem pris og kvalitet,” siger Morten Bak Jantzen, direktør for Indkøb og Marked i Sanistål.

Høj kvalitet til skarp pris

Tidligere bestod Saniståls Selected-sortiment af prisbillige alternativer til mærkevarer, men det er ændret nu. Fremover består Selected-sortimentet af et udvalgt antal kvalitetsprodukter – heriblandt også kendte mærkevarer – i hver produktkategori, så det bliver nemt og hurtigt for kunderne at vælge rigtigt blandt Saniståls 310.000 varenumre.

”Vi har gennemgået vores produkter og nøje udvalgt, hvilke der skal indgå i Selected, og vi har sammensat et sortiment af de produkter, som bliver brugt mest, og givet dem en skarp pris,” forklarer Morten Bak Jantzen.

Kunderne kan vælge mellem 3.000 Selected-produkter i Saniståls webbutik, hvor de alle er markeret med et Selected-logo, og man kan også vælge at filtrere sine søgninger efter Selected-produkter. Selected-produkter er naturligvis også tilgængelig i Saniståls 36 butikker.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere