28.10.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Stærkt samarbejde omkring industri VVS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lolks Industrial Services har valgt Sanistål som leverandør af industri VVS – her får de både adgang til et meget bredt sortiment, høj leveringssikkerhed og god sparring omkring deres projekter.

Når Lolks Industrial Services vælger leverandør, er det vigtigste for dem, at de får en høj leveringssikkerhed, at kvaliteten og prisen lever op til deres forventninger, og at de kan have en god og åben dialog omkring projekterne.

”Derfor har vi valgt at samarbejde med Sanistål omkring industri VVS. Sanistål er stærke inden for industri VVS, de har et bredt sortiment til fornuftige priser, hvilket gør, at vi kan få alt, hvad vi behøver, hos dem,” siger Morten Fabrin, der er projektleder i Lolks.

Derudover har han også rigtig god erfaring med at samarbejde med Sanistål.

”Vi bruger Sanistål stort set dagligt – det kan både handle om små ting, som vi selv bestiller i webbutikken, og det kan også være meget store projekter, hvor vi bruger Sanistål som sparringspartner,” siger han.

Flere fordele ved Sanistål

Lolks Industrial Services laver specialløsninger i rustfrit stål og plast og leverer typisk til kunder inden for biogas, spildevand, kraftvarmeværker og forsyning. Det seneste projekt, som de har samarbejdet med Sanistål omkring, var et stort biogasanlæg, hvor Sanistål leverede sortjernsrør, rustfri rør og fittings.

”At have Sanistål som leverandør giver os flere fordele. Deres webshop giver for eksempel et rigtigt godt overblik over alle deres produkter, som vi nemt selv kan bestille, og så har de et kæmpestort lager, så de kan levere fra dag til dag,” siger Thomas Lolk, indehaver af Lolks.

Adgang til stor viden

I Sanistål er salgschef Poul Meldgaard Jacobsen også rigtig glad for samarbejdet med Lolks:

”Industri VVS er et spændende og vigtigt område for Sanistål. Udover vores brede sortiment, så har vi også nogle stærke kompetencer på området, som vi er rigtig glade for at bringe i spil for vores kunder, som vi for eksempel gør i samarbejdet med Lolks,” siger han.

Udover at Sanistål selv har et stort sortiment af industri VVS på lager, samarbejder de med deres netværk af danske og udenlandske leverandører omkring de lidt mere specielle leverancer.

”Vi har et tæt samarbejde med vores danske og internationale leverandører både omkring leverancer og videndeling. Vores medarbejdere har en stor viden og teknisk knowhow om produkterne, men de kan også trække på leverandørernes viden, hvilket kommer vores kunder gode,” siger Poul Meldgaard Jacobsen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til vores produktsortiment inden for industri vvs eller vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne.

Tlf: 9635 6915 E-mail: VMT@sanistaal.dk

Du er også velkommen til at kigge nærmere på vores sortiment inden for flanger og pakninger, svejsefittings, ventiler og pressfittings.

Fakta:

Lolks Industrial Services er specialister i rørføring, procesudstyr, rustfri- og plastsvejsning samt vedligehold af maskiner til industrien. Virksomheden ligger i Ribe og har 20 ansatte.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere