23.04.2019

Odense S får ny Sanistål-butik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Saniståls kunder kan glæde sig til, at den 1.500 kvadratmeter, nybyggede butik åbner i Odense. Butikken er nem at komme til og ligger perfekt i forhold til de mange byggeprojekter i byen.

Midt i 2019 vil Sanistål slå dørene op til en helt nybygget og moderne butik på Stærmosegårdsvej 38, 5230 Odense M. Butikken bliver på 1.500 kvadratmeter og er skræddersyet til Sanistål, som vil indføre sit nye butikskoncept og indretning i butikken, hvilket betyder, at Saniståls sortiment vil blive præsenteret langt bedre for kunderne.

Sanistål har i mange år haft butik på Landbrugsvej i Odense, men lokalerne er utidssvarende og de tilhørende haller anvendes ikke længere. Derudover ligger butikken for isoleret og svært tilgængeligt.

”Nu glæder vi os til at præsentere kunderne for vores brede produktsortiment i en tidssvarende og indbydende butik.  Samtidig får vi en helt perfekt beliggenhed, og det bliver nemt for kunderne at komme til og fra butikken,” siger Claus Jæger Nørbjerg, der er salgsdirektør for butikkerne i Sanistål.

Butikken kommer til at indeholde nogle gode faciliteter for kunderne. Der bliver bl.a. bredere sortiment herunder tøjkoncept med alt til håndværkeren, opdateret cafémiljø og mødelokaler, som kunder har mulighed for at booke.

Udover den nye butik på Stærmosegårdsvej har Sanistål også en butik inde i Odense på Ejlskovsgade 5.

”Odense er inde i en rivende udvikling med stor byggeaktivitet og mange nye spændende projekter. Med vores nye butik på Stærmosegårdsvej kommer vi til at få en helt perfekt beliggenhed både i forhold til motorvejen og i forhold til de mange byggeaktiviteter i den del af byen,” siger regionschef i Sanistål, Søren Møller.

Det er planen, at den nuværende butik på Landbrugsvej lukker november 2018, derefter får butikken en midlertidig adresse på Stærmosegårdsvej 28 kun et stenkast fra den endelige adresse på Stærmosegårdsvej 38, hvor den helt nye butik åbner midt i 2019.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere