17.02.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Succesfuld pumpeproducent forlænger stærkt set-up med Sanistål

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pumpeproducenten LSM ved, at alt kører, som det skal, når de samarbejder med Sanistål omkring industrislanger. Virksomheden vækster betragteligt lige nu, og så er det helt afgørende med den rigtige samarbejdspartner. LSM har derfor nu forlænget samarbejdsaftalen de næste to år.

Trods Coronakrisen havde pumpeproducenten LSM en vækst på 30% i 2020, og virksomheden forventer, at væksten fortsætter med at stige med yderligere 30% i 2021. Den danskejede virksomhed ligger i Vrå og producerer verdens største slangepumper til bl.a. fiskeindustrien og biogasanlæg i Danmark, USA, Sydamerika, Tyskland og England. Det er særligt slangepumper til biogasanlæg i USA, der nu har sat ekstra gang i væksten i LSM.

”Når der er travlhed i forretningen, er det helt afgørende, at vi har den rigtige samarbejdspartner. Vi har haft et langt og godt samarbejde med Sanistål omkring industrislanger, og det fortsætter vi nu, for det kører bare, og samarbejdet har en rigtig høj værdi i vores hverdag,” siger direktør og ejer af LSM, Leo Sørensen, der netop har forlænget sin samarbejdsaftale med Sanistål i to år.

Kvalitet og leveringssikkerhed er i top

I LSM er Leo Sørensen rigtig godt tilfreds med samarbejdet med Sanistål, for både kvalitet og leveringssikkerhed går op i en højere enhed.

”Slangerne har en meget høj kvalitet og er fuldstændig sikre, og dertil er Saniståls leveringssikkerhed helt i top.  Sanistål har slangerne på lager til os, og det er en rigtig god løsning for os, for så slipper vi for lagerbindingen, og når vi mangler noget, bestiller vi det bare i webbutikken. Når vi bestiller en slange om eftermiddagen, får vi den næste morgen – det kører bare,” siger Leo Sørensen.

Vil du vide mere?

I Sanistål har vi et kæmpe udvalg af industrislanger til et væld af forskellige industrier og brancher. Du er meget velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling for mere information eller hvis du ønsker et godt tilbud til dit næste projekt.

Kontakt os på tlf. 96 35 69 18 eller e-mail: vmt@sanistaal.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere