20.04.2018  |  VVS  |  Byggeri

Augumented Reality (AR) ved renoveringsopgaver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Augmented Reality (AR) giver mulighed for at kombinere en 3D-model og den virkelighed en person ser igennem en smartphones kameralinse.

For at teste teknologien har Rambøll indgået et tværfagligt udviklingssamarbejde med en softwareleverandør, om brugen af AR ved renoveringsopgaver.

Teknologien har skabt stor interesse i udlandet, hvorfor resultaterne er blevet præsenteret ved ”The 2nd Annual Construction Planning and Scheduling Summit” i Berlin.

Der er hidtil gennemført to feltprøver på to større renoveringssager hvor de eksisterende forhold, i begge tilfælde, var brudt ned/saneret tilbage til råhuset. I denne kontekst var det muligt at se nye rør, indvendig aptering og interimsarbejder på etagerne.

I oplægget tages der udgangspunkt i de to oplægsholderes oplevelser med AR og om hvilket potentiale teknologien har for fremtidig drift og nybyg.

Seminaret afholdes af Joakim Lockert, Rambøll, VDC Manager, Large Projects og Søren Hein Christensen, Dalux. Det er et af mange seminarer om digitalisering på Ejendomsmessen den 25. og 26. april i Bella Center.

Registrer dig gratis til seminaret her!

Tags: Easyfairs AB

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere