26.03.2019  |  EL  |  Belysning

Hør ekspert Anne Bay tale om fremtiden for LED-belysning på den nye messe for Lys & El

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 10.-11. april samler den nye Lys & El Messe for første gang aktører inden for hele den danske lys- og designindustri i Bella Centret for at dele viden, nye produkter og netværke. LED belysning er et af de primære fokusområder på messen.

LED-belysning har de seneste år vundet indpas i byggeriet. LED-belysning har umiddelbart en række fordele, fordi det sparer energi, holder længe og egner sig godt til intelligente løsninger.

Imidlertid står vi stadig midt i et teknologiskifte inden for hele belysningsområdet. Der er mange faldgruber og nye udbydere, og der er ofte mere fokus på energibesparelser end på, om lyset bliver ordentligt. LED-lys og moderne lysstyring er i dag meget mere kompliceret end tidligere. Brugerne skal leve med resultatet i måske 25 eller 30 år, så det er vigtigt at vælge rigtigt.

Netop mulighederne, men også udfordringerne ved LED-belysning er i centrum, når direktør for Dansk Center for Lys, Anne Bay holder oplæg på Lys & El Messen i Bella Centret torsdag den 11. april. Her vil hun dele sine erfaringer med, hvordan man kan finde den optimale belysningsløsning, hvordan og hvornår man skal tænke belysning ind i byggeplanlægningen, og hvor hele belysningsområdet er på vej hen.

Der er også andre inspirerende oplægsholdere på den nye Lys & El Messe. Ud over Anne Bay holder blandt andre tidligere PET-chef og direktør i CERTA Intelligence & Security A/S, Jakob Scharf oplæg om den danske sikkerhedstrussel og dens betydning for ejendomsbranchen. Og direktør for Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen holder oplæg om bæredygtigt byggeri - og hvilke potentialer og erfaringer der ligger i at tænke bæredygtighed ind i byggeriet. Se det fulde seminarprogram.

Undgå køen i døren og registrer dig til Lys & El messen 2019. Deltagelse er gratis!

Om Lys & El 2019:

Lys & El Messen indtager for første gang Bella Centret den 10.-11. april. Her samles aktører fra hele den danske danske lys- og designindustri for at dele nyeste viden og nyeste løsninger - og for netværke med hinanden. Desuden giver messen mulighed for at blive inspireret af nogle af branchens førende eksperter.

Lys- & El Messen afholdes parallelt med Ejendomsmessen, som for tredje år samler tusindvis af aktører fra hele Danmark inden for hele ejendomsområdet - både inden for drift, administration, vedligehold, renovering, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering.

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Den 10. og 11. april 2019 lanceres Lys & El messen, elbranchens nye mødested der holdes parallelt med Ejendomsmessen; messen for professionel bygningsdrift i Bella Centret.I de to dage vil der på standene blive vist løsninger til indenfor lys, el samt drift, administration, vedligeholdelse, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering. Herudover kan du også deltage i et bredt seminar og debatpro…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere