19.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Mød Jakob Scharf på Lys & El messen i Bella Centret

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 10. og 11. april 2019 lanceres Lys & El messen, Elbranchens nye mødested der holdes parallelt med Ejendomsmessen; messen for professionel bygningsdrift i Bella Centret.

Sikkerhed på Lys og El i Bella Centret

Sikkerhed er i dag en vigtig del af bygningsdrift og det afspejles på messegulvet, hvor der vises et bredt udvalg af sikkerhedsløsninger til ejendomme. Sikkerhed er også at finde på seminarprogrammet og en af de aktuelle oplægsholdere er Jakob Scharf, der fra 2007 til 2014 var chef for Politiets Efterretningstjeneste (PET) og i dag er direktør i CERTA Intelligence & Security A/S. Certa yder efterretningsbistand og sikkerhedsrådgivning til private virksomheder.

Jakob Scharf vil i sit oplæg tale om de sikkerhedsmæssige trusler, risici og udfordringer, som har betydning for det danske samfund, og hvad der kræves - også i lys og el branchen - for at tilpasse sig det nye trusselsbillede.

Se det fulde seminarprogram her!

Undgå køen i døren og registrer dig her for gratis deltagelse i messen og seminarprogrammet

Tags: Easyfairs AB

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere