10.04.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Vores teknologiske fremtid

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den tredje store bølge i IT anvendelse giver mulighed for automatisering af drift, overvågning og vedligehold, vi før kun har kunnet drømme om. Preben Mejer vil på Ejendomsmessen, den 25. og 26. april i Bella Center holde et levende og inspireret oplæg.

Udviklingen indenfor AI – kunstig intelligens vil skabe helt nye muligheder for automatisering og overblik. Samtidig kommer der for alvor skub i internet af ting – op mod 80 milliarder ting på nettet i 2025. Vores installationer og bygninger bliver i stand til at rapportere status og de bliver også udstyret med et lag af intelligens der gør at meget kan automatiseres. Bygninger og andet vil få en ”digital tvilling”

Vi kommer til at arbejde anderledes, og de enheder vi bruger vil se anderledes ud. Smartphone og iPad vil være mindre vigtige fremover.

Registrer dig gratis til seminaret her!

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Ejendomsmessen  - messen for drift og vedligehold af fast ejendom afholdes igen den 25.-26. april 2018 i Bella CenterI de to dage vil der på standene blive vist løsninger til drift, vedlighehold og renovering af ejendom.De besøgende kan vederlagsfrit deltage i det omfattende seminarieprogram med ledende aktører og eksperter fra branchen Af de mange aktiviter på messen kan fremhæves…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere