05.12.2018  |  EL  |  Belysning

Ny Lys & El messe i Bella Centret

Indhold fra partner Hvad er dette?

  Den 10. og 11. april 2019 lanceres Lys og El messen, Elbranchens nye mødested i Bella Centeret.

Lys & El messen er skabt til at forene den danske lys- og designindustri. Her vil der være mulighed for at netværke og at gøre forretninger og frem for alt at lancere nye produkter i Danmark og Skandinavien.
”Lys & El 2019” er udviklet i samarbejde med dele af branchen, der ikke har en arena i København, hvor branchen kommer i fokus, hvor de kan møde de rigtige besøgende, og hvor kundeunderlaget er stort.
Den store udstillerhal H i Bella Centeret bliver den 10. og 11. april netop den arena.
En arena hvor udstillere og besøgende mødes om både inden- og udendørs belysning og produkter i og om det byggede miljø.
Efterspørgslen efter belysning er stigende, og messen er et skridt i den rigtige retning af at skabe forbindelser mellem brugere, kunder og leverandører.
Mødestedet er lanceret med tre klare fokusområder: Belysning, Design og Teknologi.
Udover branchens nyheder vil der på de to messedage bliver præsenteret en seminarrække på to scener med en række af aktuelle indlægsholdere fra både industrien og den politiske arena.
Parallelt med Lys & El messen arrangeres Ejendomsmessen 2019. Messen for drift og renovation af fast ejendom. 
På Ejendomsmessen 2019 vises løsninger fra kælder til kvist indenfor blandt andet sikkerhed og adgang, indendørsklima og ventilation, energistyring og renovation, vandbehandling og meget, meget mere.
Der er megen synergi mellem de to messers fokusområder og besøgere, og klare fokusområder skaber et bedre erhvervsklima, som igen fører til mere effektive møder mellem de rigtige mennesker.
Udover branchens førende leverandører og et tætpakket seminarprogram vil der på Lys & El være et stort lukket område ”Light Experience”, hvor besøgerne vil kunne se både indendørs- og udendørsmiljøer belyst i løbet af et døgn, og hvorledes lysets indvirken på forskellige tider af døgnet opleves

For mere information om messen, kontakt venligst:

Pernille Scheftelowitz, messechef Lys & El 2019
+45 31 33 45 55
pernille.scheftelowitz@easyfairs.com

se mere på www.lysogelcph.dk 

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Den 10. og 11. april 2019 lanceres Lys & El messen, elbranchens nye mødested der holdes parallelt med Ejendomsmessen; messen for professionel bygningsdrift i Bella Centret.I de to dage vil der på standene blive vist løsninger til indenfor lys, el samt drift, administration, vedligeholdelse, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering. Herudover kan du også deltage i et bredt seminar og debatpro…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere