27.02.2018  |  EL  |  Branchen

Ejendomsmessen samler branchens bedste

Indhold fra partner Hvad er dette?

For anden gang indtager Ejendomsmessen Bella Centret.

Drift og renovering af fast ejendom er øverst på agendaen og branchens leverandører vil være på plads. Besøgerne kan deltage i det gratis konferenceprogram med kendte profiler og ledende eksperter.

- Vi oplever meget stor interesse og forventer et fuldt Bella Center den 25. og 26. april, fortæller Pernille Scheftelowitz, projektleder for Ejendomsmessen.

Tilmeld dig gratis og undgå køen i døren!

Inspirerende oplæg og debatter
På programmet står absolutte topnavne som:

  • Rikke Lykke, nordisk direktør for Patrizia.
  • Jannick Nytoft, direktør hos Ejendomsforeningen Danmark.
  • Professor Jakob Juul-Sandberg - om lejeret efter energirenovering.

Herudover vil der være seminarer og debatter om etablering af tagboliger i København med bl.a. direktør i Dansk Byggeri Michael H. Nielsen. Energirenovering, finansiering og meget, meget mere.

Besøg det store Digitalisering & Drone område
Hvordan forvandles mursten til selvtænkende ejendomme, der understøtter produktiviteten og brugernes formål med bygningen?

Det er spørgsmål som disse, som vil blive besvaret via cases i det store digitaliseringsområde. En del af dette område vil desuden være reserveret til droneflyvning, hvor de besøgende kan se og prøve, hvordan droneteknologi vil præge branchens fremtid.  

- Vi er stolte af området der giver et spændende bud på optimeret drift og renovering i fremtiden Pernille Scheftelowitz

Se program og udstillerne her !

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Ejendomsmessen  - messen for drift og vedligehold af fast ejendom afholdes igen den 25.-26. april 2018 i Bella Center I de to dage vil der på standene blive vist løsninger til drift, vedlighehold og renovering af ejendom. De besøgende kan vederlagsfrit deltage i det omfattende seminarieprogram med ledende aktører og eksperter fra branchen  Af de m…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere