10.08.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Få jeres egen indkøbsapp

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få markedets bedste indkøbssystem med firmaets egne farver, ikoner og logo. Det giver reklameværdi og styrker identiteten.

Servicevogne og arbejdstøj med logo giver internt sammenhold og genkendelighed i markedet. Reklameværdi og identitet.

Sådan er det også med apps på mobiltelefoner, så vi har arbejdet på, at gøre kundebranding mulig med ProSave mobil apps. Ambitionen var, at det skulle være nemt at vedligeholde og til at betale.

Det lykkedes, og de første kunder er på, så nu kan vi levere jer markedets bedste indkøbssystem med firmaets egne farver, ikoner og logo.

Alle funktionaliterne fra ProSave

Under kølerhjelmen er der en komplet version af ProSave, dvs. 430.000+ produkter, dyb integration til grossister, og mange andre produktive indkøbsfunktioner.

Med i pakken følger også egen App Store, fra start fyldt med apps der bruges af installatører. Så kan I nemt onboarde nye medarbejdere og videndele om produktive apps.

"For os har gevinsterne været tydelige ved at få vores egen version af ProSave i LTECHs farver og logo. For selvfølgelig skal medarbejderne bruge firmaets egen app - det kan de fleste forstå." 
- Henrik Holmgren, LTECH A/S

Læs også: Få jeres egen app store

Det giver mange fordele, at få sin egen mobil app på denne måde:

  • Reklameværdi eksternt og internt
  • Identifikation så medarbejderne reelt bruger værktøjerne 
  • ProSave supporterer, vedligeholder og udvider løbende med ny funktionalitet (inkluderet i prisen)
  • Der kan laves funktionalitet som kun I bruger, f.eks. integration til økonomisystem, lager eller intranet. Med udviklere i både Danmark og Ukraine og mange års erfaring i branchen er vi klædt godt på til at hjælpe, uden at det koster en jetjager 

Det månedlige tillæg for en customiseret version af ProSave er 50 kr./bruger. Vi sørger for alt det tekniske og grafiske. Det tager 1-2 uger. Opstart af egen app er gratis hvis man har min. 35 brugere indenfor 6 måneder, ellers koster det kr. 7.000 (engangsomkostning).

Kunne du tænke dig at høre mere? 

Kontakt os på telefon +45 41 150 150 eller skriv til mig på mgottlieb@prosave.dk. Du kan også læse mere om ProSave på vores hjemmeside prosave.dk 

Venlig hilsen 

Marie Poulsen
ProSave ApS

Tags: ProSave ApS

Mere fra ProSave ApS

ProSave ApS

prosave.dk

ER DU INSTALLATØR? Køb byggematerialer på tværs af grossister Vi er dit værktøj til effektiv indkøb af materialer på tværs af forskellige grossister. Vi indlæser dine prisaftaler og giver dig adgang til mere end 700.000 materialer og smarte indkøbsfunktioner. Få som bruger bl.a. adgang til: 700.000+ vare…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere