31.03.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Case: Fra beregning til indkøb hos LTECH A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos LTECH A/S bruger de Kalkia og ProSave når de skal beregne materialebehov på projekter og bestille varerne. Vi har taget en snak med deres beregner, Michael Kristensen, om hvordan det virker.

Michael er beregner i entreprise afdelingen i LTECH A/S, og bruger til daglig Kalkia til at beregne sine projekter og tilbud. Efter vi har bygget dyb integration mellem ProSave og Kalkia har han oplevet en betydelig effektivisering i sin dagligdag:

- Jeg sparer tid ved, at jeg med ganske få klik kan købe alle materialerne, så jeg ikke skal ringe og skrive rundt. Jeg kan bestille alle materialerne på forhånd, så når opgaven går i gang så har jeg alle materialerne klar, fortæller Michael Kristensen. 

Men der er også penge at spare på bundlinjen:

- Min erfaring den viser mig, at når jeg kører mine projekter igennem ProSave, så har jeg typisk en besparelse omkring 10 %.

Michael bruger ofte ProSave sammen med Kalkia i de tilfælde hvor han har en mellemstor, eller lille opgave; her får han hurtigt et overblik over priserne hos de forskellige leverandører og kan bestille materialerne med få klik. Og han er sikker på, at andre installatører kan få samme glæde af ProSave som ham selv:

- Folk som bruger Kalkia til deres mindre og mellemstore projekter vil kunne få glæde af ProSave, i og med at det er en størrelse af materialer, hvor man typisk bestiller alle materialerne af en gang. Det sparer dig for en masse tid, at du ikke hele tiden skal sidde og tænke, "Har jeg fået bestilt alting?". Her er du er sikker på, at du har fået alle materialerne med, i forhold til hvad du har regnet ud i Kalkia, at du skal bruge.

Tags: ProSave ApS

Mere fra ProSave ApS

ProSave ApS

prosave.dk

ER DU INSTALLATØR? Køb byggematerialer på tværs af grossister Vi er dit værktøj til effektiv indkøb af materialer på tværs af forskellige grossister. Vi indlæser dine prisaftaler og giver dig adgang til mere end 700.000 materialer og smarte indkøbsfunktioner. Få som bruger bl.a. adgang til: 700.000+ vare…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere