07.02.2017  |  EL  |  El-materiel

ProSave integration med Kalkia

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan man overføre materialelister direkte fra Kalkia til ProSave. Et klik på en knap, så er I klar til at bestille varer.

Når man laver beregning og tilbud på projekter starter det ofte i Kalkia. Vi har lavet samarbejde med Kalkia så man med et enkelt klik kan overføre materialerne i projektet til ProSave, og dermed bestille varerne.

Man har alle ProSaves indkøbsværktøjer til rådighed, og specielt på projektstørrelser hvor man ikke laver eksklusiv aftale med en enkelt grossist er det en stor fordel:

  • Enkelt og hurtigt fra beregning til indkøb
  • Tag højde for krav om mindstekøb og lagerstatus
  • Åbner for opdeling mellem beregning og levering, så de præcise produkvarianter vælges af montør / overmontør 
  • Ordremails klar til afsendelse til evt. specialgrossister

Er du beregner og vil du gerne se hvordan det virker i praksis? Vi har lavet en video der viser hvordan integrationen foregår.

Husk, der er 14 dages gratis prøve både Kalkia og ProSave.

Tags: ProSave ApS

Mere fra ProSave ApS

ProSave ApS

prosave.dk

ER DU INSTALLATØR? Køb byggematerialer på tværs af grossister Vi er dit værktøj til effektiv indkøb af materialer på tværs af forskellige grossister. Vi indlæser dine prisaftaler og giver dig adgang til mere end 700.000 materialer og smarte indkøbsfunktioner. Få som bruger bl.a. adgang til: 700.000+ vare…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere