Hackerangreb

Arbejdsredskaber

Alle produkter kommer på nettet – men sikkerheden halter

Sikkerhed handler ikke kun om risikoen for datalæk. Det er blevet et offentligt sikkerhedsproblem, hvor smarte enheder, der ikke er sikret, kan kontrollere mennesker.

Virksomhedsdrift

IoT-sikkerhed kræver forståelse for teknik, forretning og organisation

Flere virksomheder ser sikkerhed som et afgørende parameter, når de kobler deres produkter til nettet. Det viser en ny undersøgelse fra Alexandra Instituttet. Men det kan være svært for virksomhederne at finde det rette niveau for IoT-sikkerheden uden en klar afdækning.

Branchen

Få syv råd til it-sikring af din virksomhed

I de seneste år er risikoen for hackerangreb steget som følge af den øgede digitalisering. Læs her, hvordan du sikrer din virksomhed mod cyberkriminelle.

Branchen

100 millioner IoT-enheder risikerer hackerangreb

Et gigantisk antal IoT-enheder i smarthomes er i fare for hackerangreb. Ifølge et sikkerhedsfirma kan angribere få adgang til IoT-enhederne via Z-Wave-protokollen.

Branchen

Saint-Gobain er tilbage efter hackerangreb

Saint-Gobain er på højkant igen efter den cybervirus, der tvang Saint-Gobain, Brødrene Dahl og Øland til at lukke alle it-systemer ned for to uger siden.

Virksomhedsdrift

Hackere fik adgang til 150.000 kameraer

Det californiske firma Verkada, der sælger sikkerhedskameraer på det amerikanske marked, fik hacket 150.000 kameraer.

Branchen

Avancerede hackere bliver hyret af stater til at spionere virksomheder

Cybersikkerhedsfirmaet Bitdefender, der arbejder med it-sikkerhed verden over, har fundet konkrete beviser på, at hackere er blevet hyret til at udføre industrispionage mod et internationalt arkitektfirma.

Branchen

Indspark: Hvordan står din virksomhed overfor et hacker-angreb?

Sikring

Slut med dårlig sikkerhed på overvågningsudstyr

Producenter af overvågningsudstyr er i fuld gang med at bygge sikkerhed ind i kameraer, sensorer og dørsystemer. Det sker som konsekvens af, at mere og mere overvågningsudstyr bliver netværksbaseret og dermed udsat for hackeres angreb. Fremtidens overvågning bliver sikre, intelligente helhedsløsninger, hvor hardware, netværk og cloud kombineres, lyder det fra de store producenter.

Branchen

Hackerangreb har lagt Brødrene Dahl og Øland ned

Byggekoncernen Saint-Gobain er blandt de ramte virksomheder i det store hackerangreb, der blandt andet har lammet Mærsk. Det har medført, at alle it-systemer er lukket ned hos Brødrene Dahl, Optimera og Øland.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere