02.10.2017  |  VVS  |  Branchen

Kemp & Lauritzen-afdeling får ny direktør

Kemp & Lauritzen har ansat en ny direktør til afdelingen Specialer. Forretningsområdet udgør en tredjedel af teknikkoncernens virke.

Teknikkoncernen Kemp & Lauritzen har den 1. oktober fået ny direktør for forretningsområdet Specialer i form af virksomhedens tidligere forretningsudviklingschef Mads Møller Andersen.

Den nye direktør har i næsten et år været konstitueret driftsansvarlig for Specialer-afdelingen, og positive resultater betyder nu, at Mads Møller Andersen fortsat skal stå for den strategiske udvikling af forretningsområdet.

"Mads har vist, at han har de rette kompetencer og ledelsesmæssige holdning til at drive en forretning som Specialer – og så har han hjertet med i det, han foretager sig. Mads har store ambitioner på Kemp & Lauritzens og Specialers vegne, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at løfte denne meget betydelige post i Kemp & Lauritzen”, siger Kemp & Lauritzens adm. direktør, Peter Kaas Hammer.

Læs også: Kemp & Lauritzen er finalist i Årets Dania-praktik

Kemp & Lauritzens Specialer-afdeling består af en række industri- og teknologienheder. Som udgangspunkt har de enkelte specialer ikke de store ligheder i forhold til produkter, men fokuserer på hver deres spidskompetence.

”Specialerne er en portefølje af meget stærke enheder, med hver deres industrielle eller teknologiske fokus. Fælles for dem alle er en stab af utrolig kompetente og engagerede medarbejdere, der brænder for at levere den bedst mulige service til vores kunder”, fortæller Mads Møller Andersen og tilføjer:

”Det er jeg stolt af at være en del af, og jeg ser frem til en spændende rejse, hvor vi over de kommende år vil styrke specialernes unikke markedsposition og dermed sætte standarden i vores dele af markedet".

Læs også: Kamstrup får ny adm. direktør

Ud over forretningsområdet Specialer er Kemp & Lauritzen organiseret i området Teknikhuse og området Tekniske Entrepriser. I alt beskæftiger teknikkoncernen cirka 2.000 medarbejdere.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere