Løn

Branchen

VVS’ernes løn stiger, men der er store regionale forskelle

Selv om VVS’ernes gennemsnitsløn steg med 1,9 procent i 2020, er der stor regionale forskelle i lønudviklingen. Det viser tallene fra Blik- og Rørarbejderforbundets årlige lønstatistik.

Branchen

Selvstændige bør have samme corona-fleksibilitet som lønmodtagere

Enhver selvstændig erhvervsdrivende, der rammes af de statslige corona-restriktioner, skal have mulighed for at søge om økonomisk kompensation, uanset hvor i landet virksomheden er hjemhørende, fastslår Ase.

Branchen

Løn bliver let med Salary, ligesom regnskab er let med Billy

Serieiværksætter Toke Kruse står bag Billy Regnskabsprogram, og nu står han også bag Salary. Et nyt lønprogram, som gør det let at lave løn.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Guide til ansættelse af din første medarbejder

Du er iværksætter by heart. Og når du læser dette, har du allerede gjort dig en masse svære tanker og truffet tilsvarende mange valg. Du har nemlig besluttet, at du skal have en medarbejder.

Indhold fra partner

Branchen

Tekniq: En VVS’ers løn er ikke vanvittig

Der er ingen grund til at beskylde danske VVS’ere for at være for dyre, som Henrik Sass Larsen gjorde i sidste uge. Tværtimod kan de fleste spare penge ved at få besøg af en VVS’er, mener Tekniqs direktør.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere