03.04.2018  |  EL  |  Byggeri

Når idéen skal overleve til driften

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan sikrer man sig som bygningsejer, at intentionerne fra starten af et bygge- eller renoveringsprojekt overlever gennem hele processen og afspejler sig i en optimal drift?

Projektchef Graves Simonsen, Bygherreforeningen, sekretariatsleder Rolf Simonsen, Værdibyg samt technical manager Finn Dam, Castellum afholder på Ejendomsmessen, Bella Center den 25. og 26. april et seminar om hvilke metoder  der er til at undgå de værste faldgruber?Hvilke metoder er der til at undgå de værste faldgruber.

Det nyeste bygningsreglement stiller krav om funktionstests på nye installationer før aflevering af et byggeri eller en renovering.

Det kan sikre en bedre overdragelsesproces, men kræver også at bygherren har aftalt omfanget af tests og målinger med entreprenøren eller leverandøren på forhånd. Samtidig skal der ske en god instruktion af personalet, der skal overtage ansvaret for bygningen efter afleveringen. Og man skal sikre, at de har de nødvendige informationer til rådighed.

Kom og hør, hvordan du sikrer sig, at dine idéer overlever byggeprocessen helt frem til, at bygningen er i drift.

Registrer dig gratis til seminaret og messen her!

Tags: Easyfairs AB

Mere fra Easyfairs AB

Den 10. og 11. april 2019 lanceres Lys & El messen, elbranchens nye mødested der holdes parallelt med Ejendomsmessen; messen for professionel bygningsdrift i Bella Centret.I de to dage vil der på standene blive vist løsninger til indenfor lys, el samt drift, administration, vedligeholdelse, energi, miljø, sikkerhed og digitalisering. Herudover kan du også deltage i et bredt seminar og debatpro…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere