09.04.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Nyt VA-kompetencecenter i Nordjylland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sanistål åbner nu kompetencecenter og stort VA-lager for kloakmestre, entreprenører og andre inden for VA-branchen på hovedkontoret i Aalborg.

”Vi vil gerne give fagfolkene mulighed for at kunne henvende sig et sted, hvor der er stærke VA-kompetencer, så alle kan få den vejledning, de har brug for, ” fortæller Tommy Sørensen, afdelingsleder i Saniståls VA-afdeling.

”Vores projektafdeling inden for VA (vand og afløb) tilbyder både vejledning og løsningsforslag omkring produktvalg,” fortæller Michael Madsen, Salgskonsulent hos Sanistål. Hans kollega Claus Spanner tilføjer: ”Vi laver også tilbudsberegninger på alle typer projekter.”

Nordjyllands største VA-lager til afhentning  

Det nye VA-lager rummer alt inden for rør og fittings, herunder glatte afløbs- og kloakrør i PVC og PP fra 110 op til 500 mm, anlægsrør, drænrør og PE-rør. Der er også adgang til brøndsystemer som drænbrønde, rense-, inspektions- samle, tag-, tagnedløbs- spule- og sandfangsbrønde samt dæksler, riste, karme og overgangskoblinger.

Mere fra Sanistål A/S

Sanistål A/S

www.sanistaal.com

Hos Sanistål får du alt inden for VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal. Som nytænkende grossist er vi altid klar til udfordringer og skabe nye forretningskoncepter, som udvikler vores kunders konkurrenceevne. Du kan bestille online eller fra en af vores salgsrepræsentanter. Hver dag ønsker vi at vise, at det er…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere