28.09.2015  |  EL  |  El-materiel

Optimering trak besøgende på hi-messen

Indhold fra partner Hvad er dette?

De besøgende var meget interesserede i optimering og effektivisering på den netop afsluttede hi teknologi- og industrimesse i Herning. Det var tydeligt på Saniståls stand, hvor det nyeste optimeringskoncept, StockMaster, blev præsenteret. Gæsterne stod gennem alle messens dage i kø for at høre mere om konceptet og for at afprøve det. I gennemsnit var der hver time 40 gæster henne og trække varer i automaterne, og i alt prøvede over 900 gæster StockMaster på de tre dage, som messen foregik.

”StockMaster gik simpelthen rent ind hos messens gæster. De synes, at det er sjovt og nyskabende, at de automater, som ellers ofte bruges til slik og sodavand, kan bruges til at skabe optimering i produktionen,” siger Jesper Olsen Batsberg, der er Key Account Manager i Sanistål.

StockMaster er kort fortalt industriautomater, hvor medarbejderne kan trække varer, som de skal bruge i produktionen fx sikkerhedsudstyr eller el-værktøj. Automaternes software registrerer automatisk vareforbrug, genbestilling og genopfyld.

Erfaringerne med konceptet viser, at det giver markante besparelser på både tidsforbrug og vareforbrug. Varerne er hele tiden tilgængelige der, hvor man har brug for dem, og samtidig bliver vareforbrug og svind reduceret markant.

”Da vi udviklede konceptet, var vores fokus først og fremmest at gøre varerne tilgængelige der, hvor man havde brug for dem. Automaterne bliver stillet op direkte i produktionen, så man sparer tid på at skulle på lageret efter fx handsker eller sikkerhedsbriller. En væsentlig sidegevinst er så, at man altid har styr på, hvem der bruger hvad, og erfaringerne med StockMaster er, at vareforbruget typisk bliver reduceret med 20 procent,” fortæller Jesper Olsen Batsberg.

Læs mere på www.stockmaster.dk

Mere fra Sanistål A/S

Sanistål A/S

www.sanistaal.com

Hos Sanistål får du alt inden for VVS og VA, beslag, el-teknik, værktøj, maskiner, teknik, stål og metal. Som nytænkende grossist er vi altid klar til udfordringer og skabe nye forretningskoncepter, som udvikler vores kunders konkurrenceevne. Du kan bestille online eller fra en af vores salgsrepræsentanter. Hver dag ønsker vi at vise, at det er…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere